Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Din "menajera" părinților lui Klaus, la poziția de Number One pe "Lista lui Iohannis"!

Postat la: 12.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Misterul s-a destrămat legat de secretoasa femeie de pe locul întâi al listei PSD-PNL, despre care Iohannis i-a anunțat pe cei doi mari lideri, Ciolacu și Ciucă, încă de acum două săptămâni, fără să le spună numele, și ne-am lămurit cu această ocazie că e vorba tot de o favorită a lui Klaus Iohannis, pe nume Ramona Chiriac.

Adică acest președinte fără sprijin public, care este o pacoste pentru oricine îl are în preajmă și ar vrea să candideze la ceva, a rămas cu atâta autoritate, încât pune el însuși în fața oricărui candidat PSD sau PNL candidatul de pe locul întâi, Da, șmecherie; știe domnu' Pahonțu și garda pretoriană cum s-a ajuns aici, după cum știu și amărâții ăștia de lideri PSD și PNL, care sunt dominați și șantajați la podea.

Totuși, cine este doamna, care nu are notorietate, dar și-o va crea de acum înainte și n-are nici expertiză dovedită? Ramona Chiriac este astăzi șefa reprezentanței Comisiei Europene în România, fiind impusă pe acest post acum trei ani de către Klaus Iohannis, ce-a rugat-o atunci pe Ursula von der Leyen să-i facă o favoare, lucru pe care l-a primit, nu știm contra căror servicii.

În 2016, pe Ramona Chiriac tot Iohannis o impusese pe poziția de Consul general al României în Bavaria, la Munchen, cu rolul bănuit că l-ar ajuta pe amicul său Michael Schmidt, șeful BMW, în afacerile bavareze. Numai că Ramona Chiriac n-a fost doar atât: am aflat, din mai multe surse și există și dovezi, că aceasta, pe timpul cât a stat la Munchen, a avut sarcini precise de a-i asista zilnic pe părinții lui Klaus Iohannis în treburile domestice și nu numai.

De câte ori era căutată de MAE pentru treburi consulare, doamna se scuza că are treburi legate de familia Iohannis (vă dați seama, nu poți să te scuzi cu așa ceva), dar a scăpat de sancțiuni, fiind protejată bine de către Schmidt, omul de afaceri frate de cruce cu Iohannis, sau de către ambasadorul Hurezeanu, care atunci era Ambasador în Germania, tot om de-al lui Iohannis.

Da, da, nu vă mirați! Cumva Iohannis și-a impus menajera părinților în fruntea listei PSD-PNL, fără ca pesediștii și liberalii să scoată măcar un piuit. Ramona Chiriac are doar un atu, valorizat bine la Bruxelles, respectiv este susținătoare a mișcării LGBT, având și un curs absolvit pe această temă. Deci de acum înainte știm că lista PSD-PNL este condusă de o doamnă care este omul lui Iohannis și care este o mare susținătoare a mișcării LGBT, măi, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Concluzii: Iohannis poate impune orice; pesediștii și penaliștii sunt prosternați în fața sa. Dar mai avem o concluzie importantă: aceea că în aceste alegeri nu prea mai contează tractarea și potențialul electoral al candidaților, inclusiv cei de pe lista lui Iohannis, deci e pregătită din nou fraudarea.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE