ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Deținutul cel mai temut din Bastilia Minunatei lumi noi

Postat la: 27.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prins între două avioane, proprietarul rețelei „Telegram," neînchinate Înaltei Porți a Ordinului de control total al omenirii, Pavel Durov, a fost arestat după modelul anticorupției românești, cu șaptesprezece mii de capete de acuzare. Miliardarul ruso-francez, fugit din Rusia putinistă, prin 2013, de teamă să nu-i fie cenzurată aplicația, dar a fost prins acum în plasa franceză a miliției gândirii postumaniste. Adică a CIA. Pe Telegram „se dau uța" aproape 900 de milioane de oameni, fără supraveghere, ceea ce reprezintă o amenințare pentru securitatea lumii unipolare.

Durov sosise la Paris din Baku, Azerbaidjan, și plănuia să ia cina în capitala Franței, a spus o sursă apropiată cazului. Să nu fi știut că Office Mineurs (OFMIN), organizația de stat care protejează minorii, a făcut plângere penală împotriva sa? Sau a crezut în infailibilitatea prevederilor Chartei Universale a Drepturilor Omului? După principiul că în orice restaurant șobolanul e pasibil de vânătoare, Durov este acuzat că pe Telegram au loc activități ilegale, inclusiv exploatare de minori, trafic de persoane, fraudă, trafic de droguri, bullying, terorism sau alte forme de crimă organizată, iar compania nu face nimic pentru a le opri. Durov a fost abia acum arestat, pentru că de la emiterea mandatului, nu a mai ajuns în Franța, iar această escală a fost imediat exploatată de către autorități.

Aseară, au expirat cele 96 de ore de arest. Evident, judecătorii au prelungit mandatul de arestare, deși nu reprezintă un pericol public. Încă din aprilie, Pavel Durov a avertizat omenirea că CIA solicită "back-doors," cheile de logare la mecanismele de control ale dialogurilor pentru a introduce spionii în activitate. Fostul președinte al Federației Ruse, Dmitru Medvedev, mărturisește azi că mai demult i-a zis lui Durov că - în zadar fuge de Rusia - pentru că niciun stat mare al lumii nu-i va lăsa liberă aplicația. Serviciile secrete ale marilor puteri sunt interesate de control și monitorizare.

Pentru faptul ca nu a "cooperat" și a păstrat Telegramul ca singura platformă liberă de pe mapamond, Fratele cel Mare și-a pus în cap să-i dea lui Durov 20 de ani de pușcărie! El va fi noul Julian Assange. Acuzațiile formulate împotriva lui Durov sunt legate de terorism, droguri, fraudă, spălare de bani și agresiune asupra minorilor, adică tot tacâmul din meniul Codului Penal, devenit cod de conduită pentru funcționărimea Ministerului Adevărului degrabă mânios. Exact ca DNA-ul românesc împotriva dușmanului de clasă. Ordinele se execută, nu se discută.

„Pavel Durov stă într-o închisoare franceză în această seară, un avertisment viu pentru orice proprietar de platformă care refuză să cenzureze adevărul la ordinul guvernelor și agențiilor de informații. Întunericul coboară rapid în lumea fostă liberă," a avertizat Carlson. Evenimentul l-a scos din amorțeală pe fostul ofițer al serviciilor speciale ale SUA, Edward Snowden, americanul care a publicat documente clasificate, azi în azil în Rusia. El susține că Macron l-a luat ostatic pe Durov pentru a scoate de la el datele de criptare.

Multă lume se văicărește că - încet, încet - se instituie plenar Ministerul Adevărului. E un proces ireversibil. Practic nu există om de pe planetă care se poate opune noului Gestapo digital. Mulțimea vidă a colaboraționiștilor n-are anticorpii revoltei. Discutați cu tinerii și vă veți convinge că azi, a fi turnător e o virtute, nu o rușine. A mânca rahat la Popotă e un act de onoare, nu o fezandare a principiilor, oricum leoarbe pentru majoritatea gherțoilor de pe internet.

Elon Musk vorbește din postura celui mai bogat om al lumii, dar sateliții săi orbitali transmit datele secrete ale Pentagonului, mă leși?! Pușcăria te mănâncă în Europa, dacă nu te predai Fratelui cel Mare. Libertatea absolută nu mai există. A fost arestată în Bastilia Minunatei lumi noi, cu largul asentiment al mulțimii decorticate de gadget-urile integrării în absolutul imbecilizării.

Marius Ghilezan

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE