ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum se îmbogățesc toate guvernele din valurile de caniculă și ploi cu grindină

Postat la: 22.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În încercarea mea de a înțelege valurile de caniculă dincolo de explicații alarmiste ale autorităților, explicații care seamănă leit cu teroarea din pandemie, am fost nevoită să recurg la documentare și nu din presa sau știrile externe de astăzi!

Probabil mulți din cititori știu că temperaturi de 38 de grade se înregistrează din anii 2000 încoace în fiecare vară. Ce nu s-a înregistrat în fiecare vară este panica generată de alerte și coduri meteo. Mai mult, în verile anilor trecuți, recoarea din zilele ploioase era menținută prin norii de pe cer. Și erau nori! Îmi aduc aminte că eu, o fană înfocată a mersului la ștrand, muream efectiv de nervi când, zi de zi, pe la ora 16, cerul se umplea de nori. E drept, pe atunci nu aveam nici rachete antigrindină, care spulberau norii de pe cer! Așa, fără pic de nor, asfaltul reflectă o căldură care ajunge chiar și la 40 de grade, asta pentru că TOATE STATELE pot controla norii de pe cer cu rachete antigrindina.

În 2015, în Parlamentul European exista o interpelare prin care un europarlamentar voia să știe de ce Armata Spaniei aruncă în aer diverse substanțe care țin departe norii ca să stimuleze turismul. Răspunsul a fost că Spania nu a înștiințat comisia, ATENȚIE, nu că astfel de operațiuni nu au loc. Toate țările au nevoie de turism și toate țările pot apela la această metodă!

Românii care nu prea citesc nu au prea auzit de efectul de seră, care se produce fix în zonele cu multă vegetație. Pământul reține apă și vegetația reține razele Soarelui, deci căldură. Iar căldura din pământ se emana în aer sub formă de umiditate. Practic, grație efectului de seră, căldura devine și mai insuportabilă. Mai mult, iarba care se plantează e artificială, iar iarba artificială menține căldura, o captează și o eliberează în atmosferă. O minimă documentare aici, fiindcă într-o măsură toată iarba plantată astăzi e oarecum artificială, dacă nu 100% sintetică.

Când am scris nu știam că ploaia artificială s-a inventat la 1931 și probabil a fost folosită de toți marii dictatori care au avut nevoie de producții agricole record, cam ca alea raportate de România astăzi. Cum se produce ea? Prin deversarea în atmosferă de clorură de calciu și argint ionic. Am fi chiar fraieri să credem că substanțele deversate în aer nu se revarsă pe pământ odată cu ploaia și nu schimbă compoziția solului, producând poluare și alte efecte adverse, precum alergiile care umplu conturile industriei farma. Până acum vreo cinci ani nimeni nu avea vreo alergie la ambrozie, subit, toți o au și nici măcar nu se întreabă dacă e sau nu la ambrozie!

Chiar dacă înțelegem că actualele perioade de caniculă sunt produse chimic și cu scop economic, e greu să ne ferim de caniculă. Tot mai mulți români își montează sisteme de aer condiționat. Aer condiționat care distruge stratul de ozon, fix stratul ala care ne protejează de razele extrem de violente ale Soarelui. Cum îl distruge? Prin eliminarea de freon, care fix asta face, distruge ozonul. Sigur, doctorii alarmiști pe caniculă nu pomenesc un cuvințel despre asta. Cine e curios, poate căuta cu orele prin prelegerile susținute de Carl Sagan prin anii 90! Cine nu, poate rămâne victima dezinformării și a cremelor de protecție solară, care coincid și ele cu o explozie a cancerelor de piele.

Canicula e o mană cerească pentru guvernele care vând pe rupte energia produsă via panouri solare. Doar la noi prețul energiei explodează în zilele caniculare și facilitățile de producție internă pică, totul ca România să cumpere din exterior. Seamănă leit cu povestea legumelor românești pline de pesticide, dar, hey, să nu gândim, că e prea cald. Nici ploaia cu grindină nu e rea, căci ea distruge culturi, iar statul despăgubește fermierii prin companiile de asigurări, toate străine, toate demne de faliment când se impun noi taxe și verificări în România! Conspirații! Asta ar spune românii care cites și gândesc puțin. Adevărul e însă unul singur, cresc dezastrele naturale, naturale cu multe ghilimele, cresc și prețurile asigurărilor!

Vă aduceți aminte de isteria cu interzicerea motoarelor diesel și a centralelor de apartament? Multă panică pentru nimic. S-a scumpit motorina și în România nu s-a ieftinit nici când petrolul picase în cap! Gazul s-a scumpit și el. S-au inventat mașinile electrice, panourile electrice și mulți le achiziționează ca mai apoi să se trezească cu noi taxe. Vin taxe mari și noi pentru toți ecologiștii! Incălzirea globală e doar un prilej de a impune noi taxe și de a naște noi industrii care să umple banii bogaților. Schema e simplă și e universală!

Loredana Codruț

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE