ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum se face de a rămas Grindă fată bătrână?!

Postat la: 28.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul de Vrancea acum în portofoliul lui Lucovid Orban, a ajuns de multișor la concluzia că nu mai apucă loc în Parlament în viitoarea legislatură, deoarece orice ar face nu sare de 3-4% în intenția de vot. Este vorba de Ion Ștefan zis Grindă, sau cum ar spune o prezentatoare de la A3, Ion Grindă zis Ștefan.

Ca să nu mai rămână fără de "colegiu" și anul ăsta, s-a dat peste cap să se întoarcă la PNL, dar conducerea i-a arătat un drum spre Vaslui. Numai că vorba poetului de Sibiu "ghinion", cei de la organizația moldavă l-au rejectat instant și n-au pus bază pe el nici cât pe o Grindă putredă.

La numai o săptămână după episodul vasluian rușinos, Grindă apare ca un adevărat bodyguard în spatele președintelui PSD Marcel Ciolacu la recenta vizită a celui din urmă la inspecția lucrărilor de pe autostrada A 7. Pentru a accede în proximitatea lui premierului Ciolacu a fost nevoie de intervenția președintelui PSD Vrancea Nicușor Halici, de care-l leagă o lungă tovărășie de clan. De aici s-a văzut scopul străveziu al prezenței lui Grindă lângă premierul Ciolacu care a avut ca unic singur scop; spânzurarea Grindei de trandafirii pesedeului. În acest sens, Halici a propus în cercurile influente din PSD candidatura pe locul doi la Vrancea a bătăiosului Ion Grindă zis Ștefan! Numai că activul pesedist a sărit ca ars și l-a amenințat pe Halici cu mazilirea de la șefia organizației PSD. Așa că Halici și-a retras spășit propunerea și i-a transmis patibularului Grindă, "haidi pa"! Astfel deputatul lui Orban a ajuns după numai un mandat parlamentar să se transforme în fata bătrână a politicii de pe Milcov.

Dar vine seara de grație a zilei de 27 septembrie ac. când Grindă este invitat la ziua unui confrate jurnalist la un restaurant focșănean. Acolo numai lume bună și cu ștaif, un sfert din intelighenția și protipendada orașului de pe Milcov. Cum în afară de sărbătoritul zilei, toată lumea i-a întors spatele mărețului fost ministru, Grindă s-a ofuscat foarte. Și astfel rănit profund în amorul propriu de unele ironii ale celor prezenți deputatul vrâncean a mai întârziat jumătate de oră după care s-a retras. La numai 15 minute după fuga sa de miștourile celor prezenți, un sobor de polițiști avea să se reverse asupra locației în chestiune, deoarece Grindă a țipat ca din gaură de șarpe la 112 că geamul portierei din dreapta bolidului său de lux, fusese spart. Binențeles "din răzbunare"!

După episodul de acum trei ani și jumătate ani în urmă (30 martie 2021), în care Ion Ștefan s-a luat la trântă la propriu cu o macara, ce presta pe acoperișul firmei sale, fiind rănit destul de grav și după un alt episod în care același Grindă a reclamat că este amenințat cu moartea (9 februarie 2023), indicând vag niște cinstiți cetățeni, acum nici măcar soția dumisale și nici copii săi nu-l mai cred pe "războinicul" Grindă. (În limba vietnameză GRIN-DA înseamnă cel ce se bate cu macaraua!)

Marian Gârleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE