ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum să tragem pe nas corect în familia Ciolacu

Postat la: 24.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ați auzit desigur de Mihai Ciolacu, nepotul premierului în exercițiu. Zis Mătușul Tamara, Mihai Ciolacu are toate calitățile unui veritabil releu sau cont ascuns, prin care Marcel Ciolacu transmite comenzi și își virează banii proprii în diverse afaceri, ca de pildă cei rezultați din paraîndărătul din sport sau din traficul de influență curent pe care îl practică orice pesedist normal.

De pildă, Mătușul Tamara dezvoltă o afacere imobiliară de proporții la Timișoara, împreună cu Mihaela Grindeanu, nevasta lui Sorin Grindeanu. Firma se numește Store Next Image SRL și pachetul majoritar de acțiuni a fost cumpărat de Mihaela Grindeanu de la Alina Cionca, nevasta lui Adrian Cionca, prim vicepreședintele PSD Timiș.

Firma Next Image SRL urmează să fie administrată în continuare de Alina Cionca, prin societatea RPC-Assets Management SRL, ca astfel imobiliara PSD să poată fi controlată judicios de Marcel Ciolacu prin nepot și Sorin Grindeanu plus Adrian Cionca, prin soții. Imobiliara va construi apartamente de lux în Dumbrăvița, Beverly Hills-ul Timișoarei.

Partea proastă este că Mătușul Tamara, nepotul lui Ciolacu, trage vârtos pe nas. Buzoianul Cătălin Predoiu spunea încă în august 2023 că "bătălia cu drogurile la categoria adulți este pierdută", fără să facă nicio referire explictă la Mihai Ciolacu zis Mătușul Tamara.

Totuși, problema nepotului pare să-l macine serios pe Marcel Ciolacu care a reușit să strecoare întrebarea cu tâlc din recensământul lui Nicușor Dan: "Sunteți de acord ca Primăria București să finanțeze și să implementeze un program de educație pentru sănătate și prevenire a consumului de droguri în toate școlile din București?".

Asta, ca elevii să nu se ajungă la maturitate, ce a ajuns nepotul Mihai Ciolacu, zis Mătușul Tamara, încă de când era elev.

Cornel Ivanciuc

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE