Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum s-au fleșcăit electoral PNL și USR. O nouă invenție: mini-mitingurile

Postat la: 07.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Am avut gura aurită: nici nu s-au terminat bine așa-zisele mitinguri PNL și USR din weekend, că reprezentanții și simpatizanții celor două partide au și început să-și scoată ochii, prin bulele de Facebook și nu numai, pentru a-și fura pe față electoratul.

Mai mult i-au confuzat pe votanți, fiți convinși.  Tămbălăul este inevitabil, în condițiile în care vasele electorale comunicante stârnesc fiori de gheță pe spinarea șefului liberal Ludovic Orban, dar și la vârful alianței USR-PLUS. Oficial și subteran, contrele vor continua, fiți convinși, ba chiar se vor intensifica pe măsură ce ne apropiem de ziua votului. Repet: conflictul e inevitabil.

Cu toate acestea, grație ipocriziei suverane, Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș evită ciocnirile directe, pe față - acestea sunt lăsate în slujba eșaloanelor secunde, care nu se lasă deloc îndemnate pentru a intra în front. În schimb, cei trei lideri trâmbițează "unitatea opoziției", deși forțele anti-PSD sunt mai fărâmițate ca niciodată. Și asta-i de domeniul evidenței.

Lamentabil mitingul USR de la Cluj - de ce oare s-au încăpățânat oamenii ăștia "noi" să organizeze evenimentul la Cluj, nu știu, iar misterul se adâncește din ce în ce mai mult când observăm că USR și PLUS împreună n-au reușit să strângă nici măcar 1000 de oameni. Nici liberalii n-au epatat cu absolut nimic, nici la mesaj (dincolo de populismele omniprezente) și nici la capitolul prezență. S-au băgat toți în spatele lui Rareș Bogdan și l-au pus să vorbească. Să vedeți scandalul de pe lume când, în loc de 25% cât au promis, Cioloș și Barna vor aduce un rezultat de sub 10% la europarlamentare. Ceea ce ar reprezenta un eșec usturător.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE