ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cum detectezi un mincinos

Postat la: 02.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Răzvan Burleanu de la FRF ar fi un bun material didactic pentru studenții de la Psihologie. La o conferință de presă Burleanu a fost întrebat cu ce echipă va ține la meciul din UEFA Europa League - UEL, dintre PAOK Salonic, antrenată de românul Răzvan Lucescu și FCSB.

Burleanu a început mai întâi prin a explica cât îl apreciază el pe antrenorul Răzvan Lucescu, de parcă se scuza că urma să spună în continuare că va ține cu FCSB. Este un comportament tipic al cuiva care minte și ca atare simte nevoia să dea o explicație amplă pentru a fi crezut.

După toată polologhia despre Răzvan Lucescu, Burleanu a adăugat că va ține "cu siguranță, cu FCSB". Această nevoie de întărire a afirmației sale prin adăugarea cuvintelor "cu siguranță" este încă un indiciu tipic pentru cineva care nu crede ce spune.

Tot pentru a se scuza că este nevoit să răspundă că va ține cu FCSB, Burleanu a relativizat "grozăvia", adăugând că și suporterii rivalelor din campionat ar trebui să țină cu FCSB la meciul de la Salonic, pentru ca dacă FCSB adună puncte în UEL, crește și suma de solidaritate pe care UEFA o plătește celorlalte echipe românești.

De fapt nici nu trebuie să fii psiholog ca să te prinzi că Burleanu minte, e nevoie doar de puțină experiență de viață. Nu știu starea civilă a lui Burleanu, dar dacă ar avea cumva o soție sau o parteneră de viață și aceasta l-ar întreba suspicioasă pe unde a umblat, de unde vine, ori cu cine șușotea mai devreme la telefon, iar Burleanu s-ar pierde în explicații ca la conferința de presă, oare doamna respectivă l-ar crede?

"Elitistul" Burleanu mai vorbește și ca un semidoct. În loc să-i fie vorba, vorbă, recurge la prețiozități de limbaj care îl duc pe arătura limbii române, debitând pleonasme. În același răspuns despre meciul PAOK - FCSB Burleanu deși vorbește studiat și își caută cuvintele a deschis robinetul pleonasmelor referindu-se la "această șansă și oportunitate" sau la "aceste elemente care clarifică clar".

Cred că Burleanu se irosește pentru că nu candidează la o funcție politică. Are toate "calitățile". Nu crede nici el ce spune, vorbește mult fără să spună nimic, e și cam agramat. Chiar e o pierdere pentru politica românească.

George Scarlat

P.S. Îl apreciez pe Răzvan Lucescu. Eu țin cu românii. Sper ca PAOK Salonic condusă de românul nostru să recupereze de la alte echipe punctele pe care le va pierde cu FCSB și să meargă mai departe, în fazele superioare ale UEL.

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE