Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












''Ciucă al nostru'' e campionul: mai penibil ca Dăncilă, mai caraghios decât Orban, mai limitat ca Cioloș, mai slugarnic decât Boc!

Postat la: 03.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De ani buni mă trezesc diminețile și analizez decăderea lumii, cei care mă urmăriți ați observat ipoteza mea că normalitatea a dispărut din existența noastră și e previzibil că n-o vom putea recupera pe durata vieții.

Statele ce beneficiază încă de conduceri nederapate sunt puține și reușesc să frâneze procesele de decădere, dar nu să le blocheze. Majoritatea țărilor din lumea Occidentală trec însă spre anormalitatea transumanismului cu mare viteză, impusă liderilor lor de interesele marilor corporații din domeniile IT, militar, medical, alimentar, ce-au devenit mai puternice decât statele în ultimul deceniu.

Desigur că acționarii reali ai acestor corporații sunt preponderent firme acoperite ale diverselor servicii secrete, miliardarii de carton de tip Musk, Gates, Zuckerberg, Thiel, Buffet, Bezos, Soros, Arnault ș.a., fiind doar niște ''acoperiți'', interfața publică și beneficiarii conjuncturali ai dividendelor, ați observat și cum acești miliardari își donează averile unor fundații atunci când li se ordonă asta.

Modelul e similar și-n China, Rusia, India, e greu să discernem acum cine pe cine a copiat, cert este că în țările occidentale, prin forța financiară a acestor corporații, serviciile secrete ale ''Imperiului American'', alese ca tutori, impun lideri-marionetă, ca să fie mai simplu de administrat (Biden, Trudeau, Macron, Meloni, Scholz, Sanchez, Nehammer, discotecara din Finlanda sau generalul NATO din Cehia, cuplul tragi-comic din Grecia, mulți alții, până la Maia Sandu sau Iohannis, bineînțeles și Zelenskiy).

În România, impunerile consecutive de prim-miniștri în mandatele lui Iohannis au trebuit să țină cont de limitările, lenea, dezinteresul și alte tare ale acestuia, respectiv de incapacitatea neamțului de a putea genera majorități parlamentare pe care să le poată și controla. Drept consecință, am avut o serie de prim-miniștri inadecvați, ajunși în scaunul din Piața Victoriei prin felurite tertipuri folosite de diferitele tabere de putere subterană, funcție de influența pe care o aveau conjunctural în relaționarea cu americanii și de forța de impunere a votului în interiorul partidelor parlamentare.

După Ponta, ce s-a încăpățânat să nu accepte jocul și a fost demis printr-o procedură de tip teroristo-mafiot, a urmat un șir de ''premieri-păcălici'', Cioloș, Grindeanu, Tudose, Dăncilă, Orban, Cîțu, până la Ciucă. Seria primilor patru de după Ponta a fost generată și prin contribuția unui alt ''păcălici'', pe nume Dragnea, ce s-a crezut parte a Sistemului, emanat-paralel de Teleorman, și a sfârșit în pușcărie, în urma unei operațiuni ce poartă tot marca lui Coldea, același care a fost folosit și-n nimicirea lui Ponta.

Dacă analizați seria premierilor o să observați panta descendentă a valorii lor administrativ-profesionale, de parcă cineva chiar a căutat să așeze la șefia Guvernului oameni din ce în ce mai slabi, și poate Ciucă nu e considerat a fi încă limita de jos. Plămădirea lui a fost însă anevoioasă, iar susținerea încă și mai dificilă. A fost nevoie să i se reinventeze biografia, de tip erou de la Nassiriya, să fie considerat în mod fals ca fiind omul americanilor, în condițiile în care el nu cunoaște SUA nici ca turist, treaba cu Masteratul său la Colegiul Forțelor Terestre fiind aproape de glumă.

A fost dovedit ca fiind plagiator, dar cercetarea imposturii a fost blocată în justiție, fiind deferit în schimb mass-media ca țintă Lucian Bode, care-a fost lăsat să se descurce singur, dar mai ales a fost pus să tacă și să încaseze. A fost lansat ca alternativă de prim-ministru abia după ce-a semnat în septembrie 2020, fără acordul formal al CSAT, acordul de cooperare tehnico-militară cu Ucraina, pe care se bazează azi participarea noastră la război, neimplicând NATO. A asistat pasiv și cu nemernicie la săparea zonei Bâstroe-Chilia de către ucraineni, fiind informat aproape zilnic de către serviciile secrete, în calitatea sa de prim-ministru, despre stadiul lucrărilor din ultimele șase luni.

Acum și-a tras un consilier robot, făcându-se de râs și accentuând astfel impresia publică despre persoana sa, de om câcâit în gândire și exprimare, dar cei ce-l administrează pe Ciucă știu că astfel au punctat la capitolele impresie artistică și convergență, în fața hegemonului. Ne-a anunțat ieri că va interzice TikTok-ul, încercând să-i ia fața puiuțului de securist Burduja, ce-i suflă-n ceafă în competiția pentru putere din PNL. Generalul din fruntea guvernului nostru n-a pierdut nici un prilej ca să-și exprime public obediența față de orice entitate străină ce-ar putea să influențeze jocurile strategice din România, dar niciodată n-a demonstrat dedicare pentru interesul național.

Din toate motivele de mai sus el este azi considerat a fi ''Campionul Ciucă''. ''Ciucă al nostru'', care adună defectele ce-ar fi trebuit să nu-l aducă vreodată în poziții de putere, dar prin care se explică de fapt decăderea noastră națională, care abia de-acum înainte va prinde viteza de croazieră.

Cozmin Gușă

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE