Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Castraveții lui Ponta

Postat la: 28.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Ponta continuă să vândă castraveți la grădinar cu sigla PRO ROMÂNIA. A transformat partidul în seră și cultivă castraveți de diverse dimensiuni pentru grădinari, zice el, dar, în realitate, sunt pentru proști.

Castraveți pentru proștii dispuși să-l creadă și să îl susțină în privința falselor sale intenții de bine. Proștii se dau în vânt după castraveții domnului Victor Ponta, un magician de clasă mondială. La nevoie, știe să facă orice din castraveți, banane, morcovi etc. Așa a procedat și cu PRO ROMÂNIA. A zis că face un nou partid, cu o nouă doctrină și cu oameni de calitate, dar, în realitate, a scos pe piața politică un nou tip de castravete! Dar nu un castravete oarecare. A pus din abundență sămânță de la PSD, care s-a lepădat de el, și a făcut un partid minion după chipul și asemănarea sa...

Chiar domnia sa a declarat că nu se leapădă de PSD! Când vine vorba de sentimente, fostul lider al PSD e sincer. Până și în politică, prima iubire nu se uită! Doar poate fi trădată! A fost o vreme când Victor Ponta cocheta cu gestul suprem al demnității de a se retrage din politică. Eșecurile înregistrate în ultimii doi ani îl recomandă pentru această soluție onorabilă. Dacă vrea să ocupe în istorie un loc în vecinătatea lojei pentru domnitori. Dar, deocamdată, nu se poate lepăda de PSD! Eu cred că nu se poate lepăda de putere! Ce și-a zis domnia sa? Dacă Liviu Dragnea rezistă încă în fruntea PSD, atunci, de ce să se grăbească să iasă la pensie?! Fost coleg de joacă și de pescuit cu Dragnea, domnul Ponta e hotărât să nu renunțe la planurile sale de prea mărire.

Până apare momentul oportun, s-a dedicat cu trup și suflet grădinăritului! Cultivă și vinde castraveți la grădinar, prietenul său devotat de când a fost nevoit să părăsească formațiunea politică de care nu se poate lepăda. Pofticioși din fire, mai mulți politicieni au dezertat și s-au înscris la castraveții lui Ponta, fiind atrași de mărimea lor. Pentru a fi cât mai atractivi, castraveții sunt însoțiți de o recomandare pentru un post de vicepreședinte. Sigur, castraveții domnului Ponta nu sunt chiar pentru oricine! Sunt preferați foști și actuali miniștri, foști și actuali parlamentari.

Oferta este mai mult decât tentantă. Au prioritate parlamentarii care și-au pus în gând să mai prindă cu sprijinul PRO ROMÂNIA încă un mandat. Cu alte cuvinte, își pun toate speranțele în castravetele lui Ponta! Însuși Ponta în persoană se bazează pe castravetele său în tentativa de a ocupa un loc în Parlamentul Europei. Dacă nu cumva apar oportunitățile la care visează și care depind, în mare măsură, de verdictul final în procesul care îl are ca principal protagonist pe Liviu Dragnea. Într-un singur punct și-a prins urechile Victoraș. În tentativa sa de a racola un independent: Valentin Vrabie, primarul orașului Medgidia. Aici nu a ținut figura. Primarului nu-i plac castraveții domnului Ponta!

Lucian Cristea

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE