Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blackout-ul lui Arafat!

Postat la: 17.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vă era dor de el? Nici mie! Cum a fost el, mititelul, spălat de toate relele după ce a venit duamna! Cum care duamnă? Aia blondă a "celui mai puternic" om al planetei. Omul care uită unde se află și ce status are.

Da' nu mai contează! Duamna a venit si după căteva ore, Raed a fost "spălat" de toate relele. S-a retras puțin ca să aibă timp să vă facă exerciții. De Blackout. Cu "jaca de pele" din dotare. În Mediaș, lângă Sibiu. Acolo în curte la șăfu' ăl de e turist de profesie. Așa că 3 zile și 3 nopți stați în frig, întuneric și făra nici o sursă de energie. Să vadă matroana curvelor, UE, că sclavii execută ordinele. Pe bani mulți! Pe care-i încasează specialistul.

Mediașul tace! Vă place bag seamă sa fiți cobai. O să vină specialistul cu slugoii lui să vă învețe mă, cum să supraviețuiți. Serios? Păi voi supraviețuiți așa de 70 de ani. Aveți și voi niște stâne pe acolo? Aveți și voi niște ciobani autentici? Eu zic să scoateți ciobanii din stâne în prima linie. Cu niște toiage în mână. Că ei așa supraviețuiesc la stână!

Nu. Nu împotriva lupilor. Că sunt cu mare respect față de lupi. Împotriva hienelor. Să vă învețe ciobanii cum e cu supraviețuirea. Pe Arafat mai ales! Că vezi tu, Arafate, ciobanii nu au nevoie de sepepiști. Ei au câni de stână care fac cât tot sepepul la un loc și mai au cultul libertății. Ăsta e grav! E ca un virus! Nu trece cu nimic! Nu există antidot și nici seringa vieții.

Ei trăiesc în blackout de la începutul lumii. Sursele lor de lumină sunt Cerul și pădurea. Și vorbesc cu amândouă! Într-o limbă străină ție. Nu au nevoie de energie și de bancomate. Că toată averea lor e în suflet și în legătura directă cu El. Așteptăm cu nerabdare mascarada. O să vă ascundeți sub pat sau o să stați în spatele ciobanilor?!

O să vă pună Arafat în genunchi, sau o să-i demonstrați specialistului ce înseamnă să fii supraviețuitor în răspântie de imperii? Și ca să aveți lumină, eu zic sa faceți niște focuri! Ca alea de la stână!

Zoe Dantes

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE