Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bill Gates a pus ochii pe Zelensky să-l împușcărieze!

Postat la: 30.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky, condus de facto de oligarhii ucraineni rusofoni și cu cetățenie rusă: Bill Gates acuză de corupție puterea din Ucraina, dar nu uită să indice ceea ce Ucraina are bun ca resursă, adică terenurile agricole „mai fertile decât cele din America".

Este de așteptat ca, după finalul războiului, actuala putere să fie măturată și împușcăriată pentru corupție. Se va face loc pentru întreprinderile lui Bill Gates (frățește deținut împreună cu giga-fondurile BlackRock, Vanguard, State Street și Fidelity și cu statul adânc, birocratic, american), care vor cumpăra zecile de milioane de teren arabil ucrainean, pentru control alimentar.

„Grânarul Europei" va contingenta sau chiar îngheța recoltele, pentru a face mai „ușoară" trecerea europenilor pe furaj, insecte și carne artificială. Totul în aplauzele europenilor, care vor fi fost multumiți că Zelensky & co., pe care i-au susținut cu bani, armament și mitologie vor merge la pușcărie. Chioveși își freacă palmele, deja. Prețul plătit de europeni pentru a finanța războiul derulat de SUA prin mandatar contra Rusiei este multiplicat de sărăcire, înfometare, înfrigurare și privare energetică. Europa se va întoarce curând la stadiul de triburi europene, pre-medievale.

Între timp, lumea va uita de crimele lui Putin, de infracțiunile lui von der Leyen, de ramoleala lui Biden, de reaua-credință a lui Macron și de înarmarea până în dinți a Germaniei și a Japoniei.

Nu știu de ce acest scenariu mi se pare cunoscut. Oare s-a întâmplat cândva cumva ceva similar recent? Ah, da. Se pare că s-a mai întâmplat. De două ori chiar. Acum 117 ani și acum 84 de ani. Vedeți? De aia trebuie să anulăm istoria și cultura: ca să fim treji și legați la ochi și surzi, la adăpost în peștera noastră, în camera noastră cu ecou, și să ne prosternăm cu încredere față de autorități care se prosternează cu evlavie în fața zeului digital și corporatist.

Gheorghe Piperea

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE