ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




AUR, partidul Sistemului: victimizările trec, ilegalitățile rămân!

Postat la: 22.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În ultimele zile, peisajul mass-media autohton mainstream, dominat de marile partide (!), a fost înțesat de protestele AUR împotriva exceselor comise de SISTEM împotriva lor - mai precis împotriva așa-ziselor „invalidări nelegale" a listelor pentru parlamentare din Bistrița, Giurgiu, respectiv Tulcea. După cum voi demonstra în următoarele rânduri, aceste evenimente țin de strategia de victimizare mincinoasă a AUR, pusă la cale de binomul Lulea-Simion, chiar cu complicitatea SISTEMULUI.

Totul a început cu scandalul Silvestru Șoșoacă - semnături false pentru alegerile europarlamentare -, atunci când, conform spuselor lui Silvestru, „tot spectrul naţionalist s-a unit pur şi simplu" pentru a-i strânge semnături. În fapt, tot spectrul naționalist însemna AUR, care era direct interesat de prejudicierea SOS-ului Dianei Șoșoacă, care a pierdut circa 80.000 de voturi în favoarea lui Silvestru, evident din cauza numelui care a confuzat alegătorii neatenți. George Simion a fost vizat de Parchetul General în acest scandal prin care, lăsând la o parte natura în mod cert ilegală a faptelor sale, era cât pe ce să lase SOS în afara Parlamentului European, acesta fiind de altfel și scopul său. (https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/george-simion-vizat-in-dosarul-lui-silvestru-sosoaca-liderul-aur-ar-fi-instigat-la-falsificarea-listelor-cu-semnaturi-2815581)

La fel ca și acum, reacția lui George Simion a fost cea de victimizare: „Atenție: Vor să scoată AUR din listele electorale! Disperarea sistemului e maximă! (...) A început!!! Zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie sunt citați ca martori pentru azi și zilele următoare și puși să dea declarații despre mine!", apropo de celebrul scandal când lui Simion i-a fost confiscat telefonul pentru săptămâni bune.

Iată însă, că deși semnăturile au fost în mod clar false, respectiv pistele de anchetă duc în mod direct la George Simion, acesta a scăpat basma-curată. DIICOT, unde sunt arestările? Niciunde, AUR a scăpat cu telefoanele confiscate pentru câteva săptămâni, dar și cu un potențial electoral puternic exacerbat la acel moment prin strategia de victimizare, care a fost mediatizată inclusiv de marile televiziuni, care ascultă de comenzile SISTEMULUI și unde AUR nu ar fi avut acces - exact ca și în cazul actual. Victimizările trec, ilegalitățile rămân. Recunosc că la acel moment, cei de la AUR au reușit să mă păcălească, atât pe mine cât și pe mulți alți români de bună credință.

În cadrul acestor alegeri, lucrurile stau diferit însă: suveraniștii reali nu vor mai putea fi păcăliți de AUR prin astfel de acțiuni de propagandă. Primul mare semn de întrebare în privința colaboraționismului practicat de AUR-ul lui George Simion și Marius Lulea a fost ridicat de scrisoarea lui Claudiu Târziu, care a devoalat strategia partidului: „De la imaginea grupării <<extremiste>> (de extremă urgență - i-am zis eu), anti - sistem, care dădea fiori tuturor rebuturilor politice care au condus România în ultimii 34 de ani, am ajuns, în doar câteva luni, în postura unui partid minor, fără busolă, imprevizibil chiar și pentru membrii săi și complet irelevant în orizontul politic al viitorului mandat." (https://solidnews.ro/bomba-la-aur-claudiu-tarziu-il-desfiinteaza-pe-george-simion-printr-o-scrisoare-adresata-membrilor-de-partid/) Adică, Târziu recunoaștea că AUR nu mai este un partid anti-sistem. Iar dacă nu este partid anti-sistem, nu poate fi decât partid al sistemului.

Invalidarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Dianei Șoșoacă nu a făcut decât să confirme spusele lui Claudiu Târziu: prin această ilegalitate gravă, George Simion a primit un mare imbold în mai toate sondajele de opinie (nu înseamnă că este și real), care acum îl situează pe locurile 2-3. Marcel Ciolacu preferă, nu-i așa, un „extremist al sistemului" în ipostaza de contracandidat în turul II. Marcel Ciolacu ar câștiga detașat, AUR ar intra în parlament cu un scor mai bun datorită imboldului de tur II, respectiv PSD ar putea să guverneze cu AUR, un partid din ce în ce mai obedient.

Doar că schema lui Ciolacu nu a fost nicidecum suficientă pentru a sufla suficient vânt în pupa lui Simion, liderul AUR suferă din cauza lipsei de mesaj politic real, respectiv din cauza obedienței față de cauza ucraineană și cea israeliană. Așa că, s-a orchestrat din nou teatrul victimizării, la fel ca și la europarlamentare: SISTEMUL s-a prefăcut că invalidează listele AUR, George Simion a avut motiv de victimizare, acesta a fost mediatizat din nou pe toate canalele media mainstream, după care, surpriză, listele AUR au fost validate la loc. (https://www.stiripesurse.ro/aur-si-george-simion-pot-rasufla-usurati-instanta-a-validat-listele-cu-candidatii-semnate-doar-de-presedintele-partidului_3466731.html) (https://www.antena3.ro/politica/tribunalul-a-anulat-deciziile-bej-de-respingere-a-candidaturilor-aur-la-alegerile-parlamentare-deputatii-au-iesit-din-plen-725254.html) (https://www.activenews.ro/stiri-politic/AUR-castiga-procesul-impotriva-BEJ-Giurgiu-dupa-ce-listele-pentru-parlamentare-fusesera-respinse.-Tribunalul-admite-lista-de-candidati-192718) Vorbim despre liste care, atenție, încalcă statutul partidului, deci sunt nelegale!

Cireașa de pe tort este însă următoarea: însăși Doru Trăilă, „locotenentul" lui Florian Coldea, a fost cel care a contestat listele lui Simion. (https://www.realitatea.net/stiri/actual/cum-sia-bagat-coada-florian-coldea-in-contestarea-listelor-aur-diversiunea-generalului-negru-demascata-de-anca-alexandrescu_6712ae85f163ed35be472f96) Trupa lui Coldea este una de bandiți, dar nu de proști. Doru Trăilă a făcut contestația tocmai pentru a-i oferi lui Simion varianta de „victimizare 2.0.": acum este contestat de însăși „generalul negru", nu-i așa? Prin urmare, concluzia „foarte rezonabilă" nu este doar că AUR = SISTEM, ci și că SIMION = COLDEA (chestiune pe care chiar o regret).

Pentru cei care m-ar acuza de subiectivism, aș fi scris acest editorial și acum o săptămână, când nu eram candidat la Camera Deputaților din partea SOS. Pentru că AUR a păcălit prea multă lume, pentru prea mult timp - inclusiv pe mine pentru o bună perioadă de timp -, prin aceste victimizări consecutive orchestrate cu complicitatea SISTEMULUI. Prin urmare, puteți lua acest text ca pe un atac politic asupra unui partid de impostori, care mai face și ilegalități.

Andrei Gușă

P.S. Este AUR partid suveranist, sau „partidul celor cu bani de candidatură"? Mai mulți parlamentari AUR acuză partidul că cere 60.000 euro pentru situarea pe listele de parlamentare. (https://spotmedia.ro/stiri/politica/scandal-in-aur-trei-parlamentari-se-revolta-deputat-s-au-cerut-60-000-de-euro-pentru-candidatura-cer-demisia-acestui-impostor-politic-george-simion) Poate că nu este ilegal, dar în mod clar este imoral. Au existat totuși și criterii de competență, probitate morală, inteligență și/sau CV pentru accederea candidaților pe listele AUR? Sau singurul criteriu a fost buzunarul de la spate?

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE