Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Apocalipsa lui Dragnea. Cum îngroapă Kovesi PSD

Postat la: 20.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD se află într-o situație fără precedent: Liviu Dragnea a rămas cu un picior în pușcărie, partidul se prăbușește în preferințele electoratului (fapt certificat de toate sondajele de opinie), iar Victor Ponta a reușit lansarea unui PSD mai mic, intitulat Pro România, care a pus ochii pe electoratul tradițional al social-democraților. La europarlamentare va fi pe viață și pe moarte între ăștia, credeți-mă pe cuvânt.

Nicicând în istoria FSN/PDSR/PSD partidul stat nu a mai fost rivalizat de o grupare condusă și alcătuită de PSD-iși cu vechime care, fiind dușmani declarați ai lui Liviu Dragnea, vor face totul pentru a rupe cât mai mult din electoratul partidului celor trei trandafiri.

Și problemele lui Liviu Dragnea nu se opresc aici - din punct de vedere sociologic, PSD și-a spulberat orice fantezie privind câștigarea Cotrocenilor încă din vara trecută, când coaliția l-a pus pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, să o revoce pe Laura Codruța Kovesi de la cârma DNA. Cât de jos mai poate ajunge PSD, în condițiile în care Dragnea&Co o hăituiesc și acum pe Kovesi, în disperare de cauză, sperând că o vor deturna de la drumul ei firesc spre șefia Parchetului European.

Tudorel "Gargamel" Toader trebuie să înțeleagă că Bruxelles-ul își alege Procurorul-șef european, nu altcineva, vreo instanță, instituție dâmbovițeană, și că acolo, la vârful Uniunii Europene, nimeni nu dă nici măcar o ceapă degerată pe ordonanțele lui absurde.

Tudorel "Gargamel" Toader - la fel ca Dragnea și Tăriceanu - ar trebui să răspundă unei întrebări: de ce Laura Codruța Kovesi este bună pentru Parchetul European - are o susținere masivă în cadrul UE -, dar nu era bună în țară, la șefia DNA. Să vă fie rușine.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE