Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Afară din guvern, nesimțitule și penalule! La pușcărie!

Postat la: 01.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cum a ajuns acest derbedeu, la 33 de ani, Ministru al Sănătății în Guvernul României? Derbedeul nu are studii superioare și folosește un Certificat de turist pe la o facultate din Viena drept Diplomă (a făcut 1 an în 11).

Cine se uită în CV-ul lui, vede că nu spune nimic despre studii superioare, crezând că astfel poate scăpa de pușcărie: o să spună că nici n-a susținut că are! Dar a lăsat să se înțeleagă, a indus lumea în eroare!

Suntem milioane care ne-am tocit coatele pe băncile universităților, am dat sute de examene, am citit mii de cărți! Alții, chiar dacă n-au avut șansa, ne respectă sau nu, dar își asumă propria condiție cu decență, și-au făcut un drum în viață, o meserie!

Dar derbedeul ăsta de Vlad Voiculescu ce-a făcut? Corupție la cel mai înalt nivel, el n-a primit șpagă doi poli și țigări, pentru care unii stau în pușcării, omul a furat un post de ministru prin fals! Cu complicitatea găștii.

Bre, Cîțule, și tu ai probleme cu studiile din câte știm, nu ți-a plăcut cartea, dar n-am auzit să n-ai studii superioare. Sau și tu? Cheamă-l pe derbedeu mâine dimineață, să-ți pună diploma pe birou!

Acest "ministru" nu mai trebuie primit în Ministerul Sănătății! Cum i-ai păcălit pe toți, derbedeule? Pe mâna ta stă sistemul de sănătate al României și miliardele de euro din buget? Tu vrei să privatizezi sănătatea românilor, analfabetule? Cum să iei tu decizii, când ești șantajabil?

Solicit întregului corp universitar să protesteze, și toți studenții, și toți românii! Să înceapă ancheta penală!

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE