Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












A murit Sassoli. Sigur n-are legătură cu vaccinul!

Postat la: 11.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A murit David Sassoli, președintele Parlamentului European, din motive de deficiență imunitară și pneumonie. Multiplu vaccinat, susținător dur al vaccinării obligatorii și neomarxist fanatic! Despre morți numai de bine!

C-o moarte toți suntem datori, inclusiv marii vacciniști și neomarxiști fanatici împotriva lui Dumnezeu, dumnezei pe pâmânt. Cum a fost și acest socialist Sassoli, care, în calitatea sa de Președinte PE, a militat puternic pentru vaccinarea obligatorie, impunerea nemiloasă a ideologiei LGBT și a doctrinei manipulatorii a "statului de drept", unul dintre marii dușmani ai României și creștinismului.

Dacă pentru noi, creștinii, moartea are o semnificație precisă - ridicarea sufletului la Domnul -, pentru ateii, precum Sassoli, nu înseamnă nimic. Ce-o fi dincolo, nu e problema lor pe pâmânt, de aceea nici nu-i interesează Dumnezeu ci, din contră, făcând răul împotriva Cuvântului lui Dumnezeu.

Cu siguranță, zic, nu este absolut nicio legătură între multiplele vaccinuri făcute de Sassoli și decesul său din cauze de deficiență imunitară și inflamația plămânului. Ca și în cazul multor altora. N-o să spun "Dumnezeu să-l ierte!", ca să fiu în „politica corectă". Pentru ei este o altă vorbă: despre morți numai de bine!

Aurelian Pavelescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE