Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vila lui Zelensky din Toscana a fost închiriată unor cetățeni ruși pentru 50.000 de euro pe lună

Postat la: 02.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele Ucrainei, Zelensky, și-a închiriat vila din Forte dei Marmi pentru 50.000 de euro pe lună. Spusă astfel, nu ar fi o mare noutate, dacă nu ar exista un detaliu cel puțin jenant: chiriașii care și-au petrecut vacanța din august aici ar fi putut fi ruși.

Il Tirreno a fost cel care a publicat astăzi știrea, după un zvon care circulă de două săptămâni în Versilia. Vila de patru milioane de euro, situată în cartierul Vittoria Apuana, la granița dintre municipiul Forte dei Marmi și provincia Massa Carrara, nu departe de reședința de vară a lui Andrea Bocelli, fusese cumpărată de Zelensky pe vremea când acesta era încă un actor celebru și aici și-a petrecut multe veri împreună cu familia. Apoi a venit războiul și apelul lui Zelensky către Europa, inclusiv către Italia, de a nu-i primi pe turiștii ruși și de a le închiria case și iahturi, semnalează cotidianul italian Corriere Della Sera.

Potrivit reconstituirii făcute de Il Tirreno, vila a fost închiriată unui cuplu de ruși care locuia la Londra. Câteva fotografii făcute în vilă și postate de cuplu pe rețelele de socializare ar fi confirmat prezența lor în luxoasa casă albă cu grădină și piscină. Însă proprietarul agenției care a închiriat vila neagă această ipoteză, confirmând însă că vila a fost închiriată în luna august. "Nu este adevărat, chiriașii nu erau ruși, dar mai mult nu pot spune, pentru că intimitatea mă împiedică să spun", explică Claudio Salvini, șeful agenției Villas Real Estate din Forte dei Marmi. Acum vila este liberă, dar repet, nu a fost închiriată cetățenilor ruși".

Sentimentul este că turiștii care au locuit în vila lui Zelensky sunt într-adevăr de origine rusă, dar că locuiesc acolo de ceva timp și poate că au cetățenie britanică. Așadar, în Forte dei Marmi, ne întrebăm dacă apelul președintelui Ucrainei de a nu închiria rușilor se aplică doar rezidenților Federației. O distracție de sfârșit de vară, chiar dacă puțin răutăcioasă, mai comentează sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE