Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Vacanță cu Dragnea si Vâlcov! Deputatul "Șosetă" Ionel Arsene, prins pe Aeroportul din Dubai pe cand se intorcea cu iubita din Insulele Maldive

Postat la: 19.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, zis "Deputatul soseta" a fost fotografiat joi dupa amiaza in aeroportul din Dubai cand se intorcea dintr-o vacanta exotica de mii de euro. Acesta era insotit de partenera sa si venise din Insulele Maldive unde petrecuse alaturi de presedintele PSD Liviu Dragnea si coordonatorul Guvernului Romaniei, Darius Valcov.

"Șosetă" este un personaj savuros, calatorind in Romania inapoi in șlapi si intr-o vesta, combinatie vestimentara care a facut deliciul pasagerilor dar si personalului navigant. Nu este singura chestiune ciudatica si cu siguranta nici cea mai mare boroboata din ultimul an, Arsene remarcandu-se printr-o faza care a ramas antologica. Intamplata, nu demult, chiar in Guvernul Romaniei.

"Șosetă" catre Ministrul Economiei - "Cine e, ba, seful tau?" Și... pleosc, pleosc, pleosc!

Luna mai. Guvernul Romaniei. "Șosetă" Arsene negru efectiv, il scoate dintr-un birou pe ministrul economiei Danut Andrusca (omul recomandat de el pentru pozitia ministeriala) si-l ia la "3 pazeste"... "Cine e, ba, seful tau? Zi-mi cine e seful tau ?" Si urmeaza un set de palme, de capace regulamentare ca un potop pe caputul ministrului. "Șosetă" l-a palmuit corespunzator, ministrul cerandu-si iertare, scuze, jurandu-se ca nu mai greseste. Ce se intamplase? Ministrul daduse un interviu fara sa ceara voie Sefului "Șosetă", interviu care nu fusese tocmai un succes. Sau cel putin nu in ochii lui Arsene.

Fostul deputat PSD Ionel Arsene (46 de ani), in prezent presedinte al CJ Neamt, considerat unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a fost interceptat atunci cand discuta despre interventile pe care le-ar fi facut pe langa liderul PSD pentru schimbarea din functie a sefului de la Apele Romane. Baronul PSD a fost trimis in judecata la sfarsitul lunii februarie 2018 pentru doua infractiuni de trafic de influenta. Cazul a ajuns pe masa magistratilor de la Tribunalul Neamt. Datele din acest articol sunt din dosarul aflat pe rol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE