Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












USR visează căsătorii între roboți

Postat la: 17.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nebunia continua la sectorul 2, acolo unde consilierii locali USR au uitat pe cine reprezintă și unde au candidat. După ce luna trecută au venit cu propunerea achiziționării unor drone în sectorul 2, la dezbaterea bugetului au continuat saga futuristă vorbind despre roboți care au primit cetățenie în alte țări și acum doresc să se căsătorescă.

Mai mult, Ion Chiricuță, consilierul USR visează taxiuri drone ca în Dubai și investiții de 40 de miliarde de dolari în sectorul 2. Consilierii USR ar fi bine sa se trezească și să revină în realitate. Până la tehnica modernă, promovarea noului și prefigurarea viitorului, la sectorul 2 sunt alte lucruri de rezolvat. Reabilitarea termică, locuințele sociale sau lipsa infrastructurii sunt probleme pe care le reclamă locuitorii sectorului 2. Suntem curioși ce reacții ar avea cetățenii în fața unor asemenea discuții purtate de aleșii lor.

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE