Ursula von der Leyen, liderul european controlat de americani!
Postat la: 18.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Le Courrier des Stratèges comentează că Ursula von der Leyen a scăpat de sub control pentru europeni. Tocmai a propus ca Ucrainei și Moldovei să li se permită să solicite aderarea la UE. Acest lucru este absurd, având în vedere situația în care războiul din Ucraina a aruncat UE. Dar nimic nu pare să oprească o femeie mistuită de ambiție, care se plimbă prin valea scandalurilor ca un funambulist pe sârmă și care acumulează încălcări ale tratatelor europene.
Cine va aduce cu picioarele pe pământ un președinte al Comisiei care a decolat complet? Problema este că această femeie este bine controlată de americani, al căror executor zelos a devenit pentru proiectul pe care aceștia îl urmăresc de mult timp: de-europenizarea proiectului european pentru a-l transforma într-o extensie a Statelor Unite, scrie publicatia mentionata.
Ursula von der Leyen este o femeie periculoasă. Pentru că nu-și cunoaște limitele. Și pe bună dreptate, a reușit în toate. Președinta Comisiei Europene provine dintr-o familie din marea burghezie aliată cu aristocrația europeană, iar strămoșii ei se numără, de asemenea, printre fondatorii Statelor Unite. După o carieră la Bruxelles, tatăl ei, Carl Albrecht, a devenit o figură cheie în CDU în Saxonia Inferioară: acest lucru i-a permis fiicei sale să intre mai târziu în politică ea însăși, după ce și-a crescut cei șapte copii și a susținut o teză - pentru care a fost ulterior acuzată de plagiat.
Alte vedete în ascensiune ale CDU nu au supraviețuit unor astfel de acuzații, cum ar fi Karl-Theodor von Guttenberg, care a fost predecesorul de scurtă durată al Ursulei von der Leyen la Ministerul Apărării. Dar Ursula, "Uschie", așa cum o numesc cei care nu o plac, pare invulnerabilă. A fost, din toate punctele de vedere, un ministru al apărării prost (și Angela Merkel a pus-o acolo pentru a-i limita ambiția); dar nu a fost niciodată deranjată de contractele McKinsey privind reforma Bundeswehr. În mod similar, în timp ce suspiciunile planează asupra modului în care a fost încheiat contractul UE cu Pfizer, Ursula von der Leyen pare să fi scăpat până acum de acuzații.
Ursula von der Leyen este încrezătoare pentru că a făcut carieră în inima rețelelor transatlantice. Când era studentă la LSE, potrivit biografilor săi, Daniel Goffart și Ukrike Demmert, a luat numele uneia dintre bunicile sale, americanca (Rose Ladson). Proiecția ei "americană" a fost întărită de un sejur în California. Protecția sa în cadrul NATO a fost cea care a salvat-o de la fiascoul de când era ministru al Apărării. "Uschie" a intrat de timpuriu în vizorul lui Klaus Schwab, vrăjitorul de la Davos, și a avut suficientă energie pentru a se propulsa în consiliul de administrație al Forumului Economic Mondial.
Ursula von der Leyen a fost aleasă la limită în fruntea Comisiei Europene și este apreciată în diverse feluri la Bruxelles. Dar ea are profilul ideal pentru a completa actuala ambiție americană de a supune Uniunea Europeană politicii americane. Ursula von der Leyen s-a dus singură să discute despre sancțiunile împotriva Rusiei chiar înainte de războiul din Ucraina. Ea a făcut presiuni pentru livrări de arme. Acum, ea pledează pentru aderarea Ucrainei și a Moldovei la UE. Se poate presupune că, atâta timp cât vor putea, americanii îl vor proteja pe Uschie de prea multă atenție din partea presei.
Se ridică o întrebare. Cine va crede povestea că Ursula von der Leyen a intrat în buzunarul lui Macron pentru că l-a impresionat în timpul unei vizite la Salonul aeronautic de la Paris? Și-a dat seama președintele francez, în 2019, că era pe cale să împingă candidatura unui ”atlanticist” convins, care avea profilul ideal pentru a finaliza de-europenizarea proiectului european?
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Oamenii de știință au descoperit o funcție neașteptată - plămânii noștri produc sânge!
Cercetările au arătat că plămânii nu ne ajută doar să respirăm - ei joacă, de asemenea, un rol-cheie în producerea sângelui. În cadrul unui studiu revoluționar, oamenii de știință au descoperit că plămânii șoarecilor generează peste 10 milioane de trombocite în fiecare oră, reprezentând majoritatea trombocitelor din fluxul sanguin al animalelor.
-
Un român și-a transformat Dacia 1300 în mașină electrică. Cât a costat proiectul
Un român și-a transformat Dacia 1300 într-o mașină electrică și a obținut omologarea la RAR. Dacia modificată are un motor de 40KW și o baterie de 20KWh.
-
Fenomenul care sfidează logica: „Timp Negativ" observat în experimente cuantice. Descoperirea controversată despre natura realității
Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că au demonstrat existența „timpului negativ" într-un mod fizic și concret, nu doar teoretic. Rezultatele experimentelor lor, deși încă nepublicate într-un jurnal de specialitate, au atras atenția și scepticismul comunității științifice internaționale.
-
Oamenii de știință au descoperit un al doilea nucleu ascuns în interiorul Pământului
Miezul interior nu este doar o minge solidă de nichel și fier, ci este format din două straturi: o regiune centrală distinctă înglobată într-un înveliș exterior.
-
Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
Previziunile Babei Vanga continuă să fascineze și să înspăimânte, chiar și la aproape trei decenii de la moartea sa. Pentru anul 2025, celebra clarvăzătoare a făcut profeții alarmante, sugerând că ar putea marca „începutul apocalipsei".
-
Descoperirea finalului de an: Astronomii au găsit canale ascunse ce leagă sistemul nostru solar de alte colțuri ale universului
Sistemul nostru solar este situat într-o zonă specifică a spațiului cosmic, denumită Bula Fierbinte Locală, o regiune ce se extinde pe aproximativ 300 de ani-lumină, formată în urma mai multor explozii stelare de tip supernovă. Ultimele observații științifice au scos la iveală un detaliu extrem de important.
-
CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
O ancheta incendiara a snoop.ro demonstreaza ca promovarea masiva a lui Calin Georgescu de pe tik-tok nu a fost un atac cibernetic rusesc.
-
Joe Biden a aprobat unul dintre ultimele sale acte și aruncă în aer relația dintre SUA și China
Preşedintele american, Joe Biden, a aprobat un ajutor militar de 571 de milioane de dolari pentru Taiwan, a anunţat vineri Casa Albă.
-
Elon Musk, mesaj exploziv, despre alegerile din România: "Cum să nu fie considerat un dictator?!"
Omul de afaceri Elon Musk, cel mai apropiat om al lui Donald Trump, a distribuit articolul unui jurnalist Reuters, care analizează situația politică din România. După ce a citit detaliile din țara noastră, Elon Musk s-a întrebat cum poate un judecător să anuleze alegerile prezidențiale și să nu fie considerat un dictator.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Bolojan a dat jos 28 de statui românești și a pus 10 monumente pentru Ungaria!
- 2.SRI a intors armele: blochează ordinele lui Klaus Iohannis pentru a preveni o lovitură de stat care sa păstreze la putere actualul regim
- 3.De ce ar fi fost chemat Marcel Ciolacu la Budapesta. Telefonul care a schimbat soarta României!
- 4.O să iasă un iureș de nedescris: Horațiu Potra a condus operațiuni neoficiale în numele statului român
- 5.Până la urmă, rușii lui Putin, sau oamenii lui Trump l-au propulsat pe orbita prezidentialelor pe Georgescu?
- 6.Cercetarile secrete ale Pentagonului: Reîncarnarea este reală. Pe ce informații se bazează raportul serviciilor de informatii
- 7.Fost procuror general identifică o greșeală care ar putea fi speculată de Călin Georgescu
- 8.O criză mondială uriașă despre care nimeni nu vorbește: urmează un colaps major pentru jumătate dintre cele mai mari economii ale lumii
- 9.CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
- 10.Angela Merkel face dezvăluiri. Fostul cancelar al Germaniei nu crede in șarada lui Donald Trump
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu