Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un pădurar a dat 120.000 de Euro împrumut PNL-ului și acum conduce Comisia de control a SRI

Postat la: 28.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pădurarul Ioan Cristian Chirteş a dat 120.000 de Euro cu împrumut PNL-ului pentru două campanii electorale și acum e șeful comisiei parlamentare de control a SRI.

Chirteș este membru al PNL și senator aflat la primul mandat. A ratat la mustață postul de senator în alegerile din 2016, când a candidat în județul Mureș. El a fost deputat în legislatura 2012 - 2016. Pregătirea și experiența sa sunt aproape în întregime în silvicultură, fiind absolvent al unui liceu silvic și al unei facultăți în același domeniu. Fără nicio legătură cu activitatea anterioară, el are un masterat în „Bănci şi pieţe de capital" la Universitatea Babey-Balyai din Cluj-Napoca și apoi cursurile Universității Naţionale de Apărare „Carol I" - Colegiul Naţional de Apărare.

În ceea ce privește experiența de muncă, Chirteș a fost inginer silvic în mai multe direcții din țară, director al Romsilva și vicepreședinte al CJ Mureș. Liberalul nu arată ca un om bogat, potrivit declarației de avere - două apartamente și un teren sunt pe numele soției. Cu toate acestea, el a împrumutat PNL pentru campania electorală în două rânduri - cu 446.000 lei și apoi cu 133.800 lei (un total de peste 120.000 de euro). Din declarația de avere reiese că cei 120.000 de Euro i-a împrumutat de la personae fizice. Veniturile soției sunt anonimizate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE