Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un nou studiu susține că vaccinurile COVID-19 conțin nanoboți de grafen care pot fi transmiși și celor nevaccinați VIDEO

Postat la: 23.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dr. Philippe van Welbergen aduce dovezi concrete că vaccinurile împotriva coronavirusului COVID-19 conțin nanoboți de grafen.

Nanoboții de grafen sunt entități microscopice confecționate dintr-un material numit grafen. Acești nanoboți au captivat imaginația cercetătorilor și inovatorilor din întreaga lume. Dar în spatele potențialului lor aparent miraculos se ascunde o realitate terifiantă - una care ar putea modela viitorul omenirii în moduri surprinzătoare și periculoase.

Grafenul este un singur strat de atomi de carbon dispuși într-o rețea bidimensională. Acesta are proprietăți uimitoare care au deschis calea pentru descoperiri în diferite domenii științifice. Dar integrarea grafenului în nanoboți duce această minune tehnologică la un cu totul alt nivel. Nanoboții cu grafen, animați de puterea nanotehnologiei, pot naviga cu ușurință pe terenul complicat al corpului uman cu o precizie fără precedent.

Pe hârtie, aplicațiile lor potențiale sunt benefice și nesfârșite. Nanoboții din grafen pot fi utilizați pentru "livrarea de medicamente țintite, repararea țesuturilor, detectarea bolilor și chiar interfețe neuronale". Dar toate progresele tehnologice profunde vin la pachet cu întrebări, în special în ceea ce privește riscurile potențiale și consecințele neintenționate ale acestor invenții. De exemplu, nanoboții de grafenă pot fi utilizați pentru infiltrare și manipulare. În timp ce navighează prin fluxul sanguin, acești agenți microscopici pot interacționa cu celulele, țesuturile și ADN-ul.

Perspectiva manipulării intenționate și a efectelor secundare neintenționate ridică semnale de alarmă cu privire la invazia autonomiei corporale și la potențialul de a produce daune ireversibile. De pildă, o cercetare stiintifică a arătat că persoanele vaccinate îi "infectează" pe cei nevaccinați cu oxid de grafen periculos. O parte din experții chestionati cred că nanoboții de grafen au fost adăugați în vaccinurile COVID printr-un proces de fabricație secret.

Confirmarea poate fi găsită într-un document depus la Food and Drug Administration (FDA) de către Pfizer pentru a obține autorizația de utilizare de urgență (EUA). Inițial, FDA nu intenționa să facă public documentul pentru o perioadă de cel puțin 75 de ani, dar agenția a fost obligată să facă acest lucru de către un judecător federal. Documentul confirmă faptul că este posibil ca oxidul de grafen toxic să ajungă în vaccinurile COVID-19 prin intermediul procesului de fabricație.

Van Welbergen este un renumit expert în nanotehnologie, care a făcut pași revoluționari în descoperirea adevărului despre nanoparticulele de grafen din vaccinurile COVID-19. După ce a analizat eșantioane de vaccin, van Welbergen a detectat prezența grafenului, ceea ce a generat îngrijorări cu privire la impactul acestor injecții asupra sănătății umane.

Descoperirile sale corelează prezența grafenului cu apariția unor tulburări alarmante de coagulare a sângelui și cu distrugerea globulelor roșii. De asemenea, ele subliniază necesitatea unor investigații imediate și suplimentare privind siguranța și consecințele pe termen lung ale vaccinurilor COVID-19 care conțin grafen.

O imagine din cercetarea lui van Welbergen arată o mostră de sânge de la un copil de trei ani nevaccinat. Imaginea arată bucăți sau "cioburi" de grafen care au fost vărsate sau transmise de la părinții vaccinați la copilul lor nevaccinat.

O altă imagine arată o mostră de sânge de la un copil de opt ani nevaccinat, al cărui sânge a fost contaminat și distrus de transmiterea grafenului de la persoanele vaccinate din jurul său. Brațul drept și partea superioară a piciorului drept al copilului sunt practic paralizate, lăsându-l în imposibilitatea de a folosi corect oricare dintre membre.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE