Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un funcționar public controleaza concursurile la Ministerul Transporturilor. Cum ajunge sotia colegului pe un post de conducere

Postat la: 09.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mafia concursurilor are o implicare atât de mare în dirijarea funcțiilor publice încât acestea sunt ocupate de persoane fără cea mai mică pregătire în domeniul vizat, cu ocupații anterioare dintre cele mai diverse, precum ospătari sau șoferi, deveniți ulterior șefi de servicii și experți în domenii de importanță strategică pentru stat.

"Petru Mărculeț, un rechin bugetar cu venituri anuale de peste 300.000 lei, controlează mafia concursurilor din Ministerul Transporturilor, fiind membru în diverse Adunări Generale ale Acționarilor și Consilii de Administrație, acolo de unde se pot sifona ușor banii publici", scriu cei de la gazetadestiri.ro. Mărculeț, veșnic abonat la banii publici, care a obținut venituri uriașe din calitatea de angajat dar și de membru în numeroase Consilii de Administrație, iși impune legea lui și la concursurile pentru ocuparea posturilor vacante din minister și din instituțiile subordonate, mai adauga sursa citata.

"Deși legea prevede clar că în componența comisiilor de concurs din instituții trebuie numiți angajați ai instituției respective, el se impune nelegal ca președinte în diverse comisii din instituții subordonate pentru a-și impune apropiații. Toată lumea știe de legătura dintre Mărculeț și un alt abonat la banii publici, Daniel Căprărin, aceștia fiind și colegi de birou. Pentru a o impune într-o funcție de conducere pe soția acestuia, Venera Căprărin, fără nicio experiență relevantă sau pregătire profesională, Mărculeț a fost pus în mod nelegal în fruntea comisiei de concurs.", dezvaluie jurnalistii de la Gazeta de Stiri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE