Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un "expert" al CDC care aprobă vaccinurile a fost plătit anul trecut cu 437.250 de dolari de către firme-paravan ale Johnson&Johnson

Postat la: 03.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dr. Wilbur H. Chen face parte din Comitetul consultativ pentru practicile de imunizare (ACIP), care este responsabil cu aprobarea vaccinurilor în numele CDC. Pe de altă parte, el are o afacere medicală înfloritoare care a vut nevoie de 437.250 de dolari care i-au fost plătiți anul trecut de la companii producătoare de vaccinuri, conform investigatiei NOQ Report.

Ancheta si probele AICI

"Dacă vor să obțină aprobarea vaccinurilor lor, vor trebui să treacă pe la Dr. Chen și comitetul său consultativ. În vremurile bune, am fi numit acest lucru un conflict de interese. În ceea ce privește Covid-19 și așa-numitele 'vaccinuri' pe care ni le-a impus CDC, nu ne așteptăm ca Dr. Chen sau grupul din care face parte să fi acționat diferit dacă nu ar fi fost plătiți. Ei sunt controlați de pești mai mari decât câteva companii farmaceutice. Cu toate acestea, acest conflict de interese demonstrează cât de puțin se preocupă guvernul nostru ca „experții" și birocrații să ia decizii care să ne avantajeze mai mult pe noi decât pe ei", scrie autorul investigatiei, J.D. Rucker.

"Cei care încă se află în poziții de putere pentru a decide cu privire la vaccinuri, tratamente, lockdown-uri și mandate sunt cu toții deținuți, în totalitate sau în parte, fie de Big Pharma, fie de Puterile și Principatele care le controlează. Acesta este motivul pentru care mandatele anti-știință prosperă. Acesta este motivul pentru care încă mai există persoane cu măști de față care ne ceartă atunci când ne prind fără scutece peste nas și gură. Și motivul pentru care aleg să ignore imunitatea naturală sau statisticile care demonstrează riscul infinitezimal pe care Covid-19 îl reprezintă pentru copii.", mai afirma publicatia americana.

"Ei au primit misiunea de a vaccina fiecare bărbat, femeie și copil de pe fața planetei și nu vor permite ca datele sau conflictele de interese să le stea în cale. Partea cea mai tristă a poveștii doctorului Chen este că ea nu a fost divulgată nici de ACIP, nici de șefii lor de la CDC. Aceasta a trebuit să fie cercetată și expusă de niște simpli cetățeni care fac treaba guvernului în locul lor. S-ar putea crede că un rol atât de important precum acela de a fi unul dintre puținii membri ai Comitetului consultativ pentru practicile de imunizare ar necesita o detașare completă față de producătorii de vaccinuri, dar agenda actuală este prea importantă pentru cei care dețin puterea pentru a lăsa o jumătate de milion de dolari să le afecteze progresul.", concluzioneaza Rucker.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE