ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Un e-mail al lui Rockefeller din 2002 prezintă Agenda Armageddon și tranziția către o Lume Nouă. Dovada că documentul e autentic

Postat la: 07.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un e-mail autentic (dovada mai jos) trimis de Rockefeller Global Communications prezintă cu o claritate uimitoare agenda elitei globaliste care susține o schimbare planetară distructivă.

Acest mesaj este autentic, puternic și profetic și ar trebui luat în considerare cu sinceritate de către toată lumea. Acesta servește ca un memento excelent pentru a ne gândi profund la propria viață și la sensul acesteia, deoarece trăim în vremuri extraordinare. Această scrisoare a fost trimisă Adunării Generale a ONU la 22 martie 2002. Copii ale scrisorii au fost trimise mai multor jurnaliști independenți. Prima scrisoare a fost trimisă prin e-mail lui Rayelan Rassbacher de la Rumor Mill News pe 21 martie.

De la: Rockefeller Global Communications.

To: Rayelan Rassbacher

Data: Thu, 21 Mar 2002 20:27:55 +1000

Subiect: Numărătoarea inversă Numărătoare inversă până la Armageddon

Către marea imensă a umanității,

Timpul sfârșitului a sosit. Fie că ne place sau nu, acesta este un destin pe care trebuie să-l înfruntăm cu toții. Pe 11 septembrie 2001, lumea a asistat la începutul sfârșitului. Ceea ce am văzut și am trăit nu va fi nimic în comparație cu calamitatea care va urma în curând. Este trist că s-au pierdut atât de multe vieți și că se vor mai pierde multe - dar acest lucru se va întâmpla pe măsură ce vechiul sistem începe să se prăbușească.

Niciun guvern uman, acum sau din cele mai vechi timpuri, nu a fost capabil să mențină ordinea perfectă. Fiecare guvern a eșuat și va continua să eșueze. Ele nu vă pot proteja. Nu vă pot oferi un loc în care oamenii sunt cu adevărat liberi, în care vecinii sunt familia voastră, iar străinii sunt prietenii voștri. Niciun guvern uman de astăzi nu poate sau nu va reuși vreodată să realizeze acest lucru. Acesta este motivul pentru care a fost elaborată Agenda. În timp, a ajuns să fie numită Armaghedon. Dar nu vă temeți. Nu va fi un holocaust nuclear sau vreun asteroid rătăcit de pe cer care ne va distruge civilizația.

Nu va fi planeta cea care va suferi și va fi măturată. Vor fi oamenii care locuiesc pe această mare planetă și care nu au niciun respect sau considerație adevărată pentru semenii lor. Fiecare dintre voi trebuie să gândească foarte profund și sincer. Trebuie să vă puneți aceste întrebări: Voi fi în stare să-mi înving ura față de semenii mei sau voi lăsa deoparte diferențele și mă voi uni și voi avea grijă de semenii mei? Îi voi trata cu bunătate? Sau voi continua să profit de ei? Când a fost ultima dată când ați luat pe cineva de pe stradă și i-ați dat ceva de mâncare sau l-ați ajutat să-și găsească un adăpost pentru noapte? Sau te-ai așezat lângă cineva în autobuz, la mall, în tren și i-ai spus „Bună". Când a fost ultima dată când ați consolat un străin care a pierdut pe cineva drag? Când a fost ultima dată când v-ați împrietenit cu cineva, nu datorită posesiunilor sau averii sale, ci pur și simplu pentru că vă pasă de el? Când a fost ultima dată când v-ați arătat cu adevărat spiritul uman și inima față de aproapele vostru?

Nimic din cele de mai sus nu este ușor. Este dificil. Niciunul dintre noi nu este perfect. Niciunul dintre noi nu a avut o viață bună. Unii cred că, din moment ce am suferit într-o anumită măsură, merităm tot ce putem obține - chiar dacă asta înseamnă să rănim o altă persoană în acest proces. Dar cei care încearcă să se revolte împotriva comportamentului nostru negativ vor supraviețui și vor fi răsplătiți cu o viață pe pământ la care noi doar putem visa acum. Numai cei blânzi vor stăpâni pământul. Acest lucru este sigur.

Vine un nou sistem. Singura întrebare este, veți alege să fiți acolo? Sau veți continua pe calea autodistrugerii. Asta depinde de voi. Următoarea agendă este inevitabilă și va trebui să treceți prin ea pentru a supraviețui și a ajunge acolo. Așa că gândiți-vă profund.

Acesta este viitorul vostru. Și să vă fie bine.

Fratele vostru.
A.I. Rockefeller.
CEO
Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au

======== AGENDA PENTRU O LUME NOUĂ =========

Următoarele evenimente care vor urma:

1) Un colaps complet intratabil al păcii în Orientul Mijlociu.

2a) Vaticanul și Ierusalimul vor fi distruse de teroriști religioși.

2b) O represiune mondială a tuturor religiilor. Toate religiile vor fi interzise. Religia nu va avea voie să fie practicată sau predicată în afara casei familiei.

3) Națiunile Unite vor stabili un guvern mondial unic temporar și apoi vor declara pacea și securitatea mondială.

4) Cetățenii noului stat mondial unic se vor răscula. O prăbușire bruscă și sistematică a guvernelor regionale ale Marii Britanii, Chinei și Statelor Unite. Restul lumii va cădea în anarhie. Miliarde de oameni vor muri. Doar oamenii de bunăvoință și adepții adevărului vor supraviețui.

5) Un nou guvern mondial format din 144.000 de membri și 6 milioane de supuși va prelua conducerea.

6) Va începe o operațiune masivă de curățare, pe măsură ce va fi creată o Lume Nouă. Ecosistemele vor fi restaurate. Infrastructurile vor fi reconstruite. Maladiile și bolile vor fi eliminate. Îmbătrânirea va fi inversată și procesul de îmbătrânire în sine va înceta. O nouă familie umană restaurată va aduce treptat Pământul în paradis, sub conducerea teocratică.

======== SFÂRȘITUL AGENDEI =========

Mesajul este clar: ne aflăm în prezent în stadiile de început sau de mijloc ale unei tranziții mondiale majore către autodistrugere, care va conduce în cele din urmă la un nou sistem și mod de viață pe Pământ. Un număr tragic de oameni își vor pierde viața în timpul haosului pe care îl vor aduce aceste evenimente. Există un program de depopulare și îl puteți vedea cu ușurință dacă deschideți ochii la realitatea din jurul vostru. Se manifestă în aproape fiecare domeniu al vieții așa cum o știm și nu va face decât să se intensifice. 

Scrisoarea care vă este prezentată a fost scrisă de Amadeus Indiana Rockefeller. Când vizitați site-ul actual, rockefeller.com.au, sunteți redirecționat către un blog WordPress. Cu toate acestea, dacă accesați site-ul în 2002 prin intermediul arhivelor web, puteți vedea site-ul original. Era o afacere în toată regula, cu o adresă, numere de telefon, tot ce trebuie.

Amadeus a avut și site-ul său personal, care acum este de asemenea dispărut. Cu toate acestea, prin intermediul arhivei web am reușit să găsesc pagina sa personală „Despre mine", așa cum era în 2001.

„Amadeus este un nume sinonim cu arhetipul prodigios Wolfgang Amadeus Mozart. În mod similar, Amadeus Rockefeller a fost de fapt un copil geniu care a excelat nu în muzică, ci în cuvântul scris."

El s-a născut la 23 decembrie 1970. Se poate spune cu siguranță că e-mailul provine de la el în 2002.

O investigație suplimentară prin intermediul UWhois și InterNIC a numelui de domeniu rockefeller.com.au a dezvăluit următoarele informații:

domeniu: rockefeller.com.au
Descr: ROCKEFELLER GLOBAL COMMUNICATIONS PTY LTD
Descr: (ACN) 009 323 933
Descr: P.O. Box 172
Descr: Toogoolawah QLD 4313
admin-c: AR1120-AU
tehnician-c: DA110-AU
zonă-c: AR1120-AU
observații: Creat 20010713
modificat: nobody@aunic.net 20010713
Sursă: AUNIC

persoană: Amadeus Rockefeller
adresa: PO PO Box 172
adresa: Toogoolawah
address: QLD 4313
address: AU
telefon: +61 07 54242617
fax: +61 07 54242617
e-mail: rockefeller@oilandgasonline.com
nic-hdl: AR1120-AU
remarks: (Organizație) A.I. Rockefeller
remarci: (Poziția) Manager
(Manager) note: Creat 20010705
modificat: nobody@aunic.net 20010705
Sursă: AUNIC

Doar companiile și corporațiile australiene pot folosi numele de domeniu .com.au, care necesită verificarea de către administratorii guvernamentali. Astfel, se pare că acest site, așa cum era el în 2002, era REAL. Rockefeller Global Communications era o companie reală și se pare că Amadeus este, de asemenea, o persoană reală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE