ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




UE simulează o criză alimentară globală fără precedent preconizată de războaiele care vor cuprinde planeta in acest an si in anul viitor

Postat la: 17.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În acest moment, guvernele UE au început să desfășoare simulări de "jocuri de război" pentru o criză alimentară majoră, care prevăd probleme grave de aprovizionare cu alimente și de logistică încă din acest an și până anul viitor.

Pe lângă impactul războiului dintre Rusia și Ucraina asupra aprovizionării cu cereale, evenimentele meteorologice precum El Niño și La Niña și impactul acestora asupra producției de soia din America Latină fac parte din aceste simulări. Protestele fermierilor și tractoarelor din Europa sunt, de asemenea, incluse în mixul de simulări.

O altă componentă majoră a jocurilor de război ale UE privind criza alimentară este impactul pe care o pandemie majoră, reală sau nu, îl poate avea asupra lanțurilor de aprovizionare, adică ceea ce a îndurat lumea ca urmare a "pandemiei" de coronavirus Wuhan (COVID-19).

Luna trecută, la Bruxelles, a avut loc o conferință care a preconizat o criză gravă de penurie alimentară în Europa în acest an. Aproximativ 60 de oficiali UE și guvernamentali, experți în securitate alimentară și reprezentanți ai industriei au convergent timp de două zile pentru a se confrunta cu posibilitatea foarte reală a unui eveniment de criză alimentară majoră care să se desfășoare în câteva luni.

"Așteptați-vă la un nivel de haos", a avertizat Piotr Magnuszewski, un modelator de sisteme și dezvoltator de jocuri care a contribuit la componenta de scenarii de joc a conferinței. "Este posibil să fiți confuzi uneori și să nu aveți suficiente informații".

Să auzi Europa și criza alimentară în aceeași propoziție poate fi o surpriză pentru mulți, în special pentru cei care își amintesc de vremurile bune când Europa era cel mai prosper și bine hrănit continent de pe pământ.

Lucrurile s-au schimbat în mod evident în ultimii ani, mai ales că globaliștii care controlează UE au îndreptat Europa pe o cale întunecată și urâtă a colapsului, inclusiv pe cea a aprovizionării cu alimente a continentului său.

Pentru simularea crizei alimentare, ideea de "eșecuri ale recoltei" încă din 2025 este prezentată ca o posibilă problemă reală, începând cu lunile următoare. Prețurile la hrana pentru animale cresc vertiginos, producția de animale și de pește se prăbușește, iar puținele alimente rămase sunt expediate în străinătate către "cei mai mari ofertanți din altă parte".

Exporturile de ulei de palmier sunt reduse drastic, lăsând europenilor doar margarină cu unt fals și pâine de slabă calitate pentru a fi consumate.

"Se răspândesc acuzații de lăcomie corporatistă, dezinformare și teorii ale conspirației", prezintă simularea ca fiind ceea ce se așteaptă să se întâmple.

"Costul îngrășămintelor și al energiei necesare pentru a crește culturile și pentru a menține în funcțiune serele a crescut vertiginos în urma invaziei Rusiei în Ucraina", continuă, dând, ca de obicei, vina pentru mare parte din criză pe Rusia.

Pe măsură ce 2025 continuă, situația se înrăutățește pe măsură ce oamenii disperați încep să jefuiască supermarketurile, iar prezența poliției este foarte mică la fața locului pentru a-i opri. Germanii care trăiesc în fosta putere economică a Europei nu mai găsesc pește sau carne în magazinele alimentare, iar industria zootehnică se prăbușește complet.

"Între timp, atenția publicului se îndreaptă către profiturile comercianților de mărfuri", continuă simularea, avertizând că oamenii vor înțelege în cele din urmă că lăcomia de pe Wall Street și băncile centrale private sunt în mare parte vinovate de acest colaps la scară largă.

"Fermele mici cad ca piesele de domino, în timp ce atacurile asupra imigranților încep să devină mai răspândite. Este UE o navă care se scufundă?", întreabă cineva într-o porțiune video a simulării.

Bineînțeles, în urma simulării sunt prezentate idei despre cum să oprim sau cel puțin să minimizăm consecințele acestei situații, una dintre ideile principale fiind aceea că oamenii trebuie să renunțe acum la consumul de carne și alte lucruri "poluante pentru climă", astfel încât penuria să se simtă mai puțin afectată mai târziu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE