Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tun imobiliar pe filiera Firea-Pandele: Un depou va fi transformat in cladiri de birouri la preturi de lux. Primul pas, sedinta din 26 iunie!

Postat la: 24.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Depoul Victoria este un magnet imobiliar de peste 15 ani. Aici ar fi trebuit construit un sediu destinat Ministerul Afacerilor Externe. Ceea ce nu au îndrăznit liberalii să facă, Firea nici nu clipește. Peste 34.000 de metri pătrați vor fi la dispoziția mafiei imobiliere București- Ilfov, mai exact, a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov care va face ce vrea cu terenul, adică blocuri de birouri în buricul târgului.

Complicitatea sindicatului majoritar din Societatea de Transport București, fan PSD, la luarea deciziei este evidentă. Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului General din 26 iunie, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov va prelua aplicarea deciziei de relocare a Depoului Victoria. Asociația este condusă chiar de directorul Societății de Transport București (fosta RATB) Adrian Sorin Mihail. Acesta va ceda/prelua Depoul Victoria pentru a face pe plac mafiei imobiliare PSD din București-Ilfov. Tot directorul STB este împuternicit să evalueze terenul de 34.748 mp. Depoul va fi relocat în Titan, dar costurile nu sunt publice.

În urmă cu 15 ani, când se vorbea de relocarea unităților lucrative, a fabricilor care mai erai și a depourilor RATB, se punea problema ca pe acest teren din apropierea Guvernului să fie construit noul sediu al MAE. Ideea era susținută la acel moment de Ludovic Orban, care era viceprimar al Capitalei. Aici sunt hale care au intrat în patrimonial national, care au devenit muzee, dar PSD-iștii sunt imuni la asemenea lucruri. Administrația PSD-istă actuală are alte gânduri. Sursele spun că pe acest teren, clanul imobiliar de Ilfov coordonat de Florentin Pandele - sotul gabrielei Firea - va construi birouri foarte scumpe.

relocare relocare2

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE