Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sunteți surprinși? Laboratorul sudanez finanțat de Fauci, Gates, DOD și CDC a fost preluat de militanți

Postat la: 01.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un raport exclusiv realizat de Natalie Winters de la War Room With Stephen Bannon evidențiază implicarea guvernului american într-un laborator din Sudan care a fost recent preluat de un grup de luptători rebeli aflați în război cu armata țării, scrie editorialistul David Wilcock, un cunoscut autor care a dezvaluit numeroase "afaceri" ale Deep State, al carui text il redam in continuare:

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat marți întreaga lume în legătură cu un "risc biologic uriaș", acum când eșantioane de virusuri periculoase se află în mâinile rebelilor. Articolul lui Winters, publicat miercuri, a detaliat modul în care laboratorul a primit finanțare de la NIH al doctorului Anthony Fauci, de la Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor și chiar de la Departamentul Apărării. Winters a descoperit o broșură a CDC din 2022 care dezvăluie că agenția "a sprijinit înființarea primei instalații de monitorizare a încărcăturii virale la Laboratorul Național de Sănătate Publică (NPHL) din Sudanul de Sud" în 2018.

În plus, o lucrare de cercetare din iulie 2022 arată că laboratorul a fost finanțat de CDC și mulțumește Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională a Departamentului Apărării pentru că a oferit "sprijin" cercetătorilor. În ceea ce privește finanțarea NIH a laboratorului, Winters a enumerat granturile NIAID în timpul mandatului lui Fauci, care totalizează peste 20 de milioane de dolari.

  • K08 AI100923: 685.800 DE DOLARI
  • R01 AI130378: 1.805.616 $.
  • AI106878: 7.341.083 DE DOLARI
  • AI099243: 7.877.483 $.
  • AI103055: 3.850.785 $.

Un studiu finanțat de Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) a recunoscut Fundația Bill și Melinda Gates ca fiind un contribuitor financiar. În timpul pandemiei COVID-19, Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) "a finanțat achiziționarea de teste COVID-19 și a furnizat echipamente" laboratorului sudanez și "a desemnat laboratoare regionale pentru a extinde rapid capacitățile de testare". Winters a citat, de asemenea, un comunicat de presă al OMS din 2018 în care mulțumește mai multor agenții americane pentru colaborarea cu laboratoarele sudaneze.

Mulțumită Fondului Global, ECHO, CDC și USAID, Sudanul de Sud a făcut progrese în construirea și consolidarea capacității laboratoarelor de a testa și raporta rezultatele într-un mod sigur, sigur, în timp util și fiabil pentru focare și urgențe, în ciuda circumstanțelor dificile, a declarat Evans Liyosi, reprezentantul OMS pentru Sudanul de Sud. El a menționat că această evoluție este în conformitate cu așteptările inițiativei LIFE (Laboratory Improvement for Emergencies) a OMS și cu reglementările internaționale în materie de sănătate, pentru statele membre vulnerabile ale OMS, inclusiv Sudanul de Sud."

Mai multe laboratoare finanțate de americani din întreaga lume au fost în centrul unor știri de amploare, cum ar fi scurgerea COVID-19 din laboratorul Wuhan, finanțat de SUA, sau invadarea Ucrainei de către Rusia pentru a scăpa națiunea europeană de biolaboratoarele finanțate de SUA. În timp ce armata sudaneză încheia săptămâna trecută acorduri cu rușii, CIA a forțat un atac FALS FLAG de revoluție colorată în Sudan....S ăptămâna trecută am AVERTIZAT că Deep State avea de gând să facă un ATAC MAJOR înainte de 28 aprilie, cu morți masive... Acum vedeți agenda lor.

David Wilcock

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE