Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Situație fără precedent la nivelul Direcției Generale Anticorupție. Toată conducerea e în vacanță!

Postat la: 24.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce cms. șef Popescu Manuela, dir. gen. adj al DGA, a intrat în concediu planificat și aprobat începând cu 11 august 2023, în urma dezvăluirilor cu privire la trimiterea unui ofițer la psiholog pentru că a supărat un judecător al ÎCCJ, secretarul de stat Bogdan Despescu i-a aprobat chestorului Vasilescu, dir. gen DGA, solicitarea acestuia de a intra și el în concediu în perioada 16 aug - 1 sep 2023.

Este pentru prima dată când la nivelul Direcției Generale Anticorupție, întreaga conducere se află în concediu de odihnă, lăsând de izbeliște managementul instituției. Nu știm la acest moment dacă concediul inopinat cerut de Liviu Vasilescu a survenit ca urmare a anunțului ministrului Predoiu, care a precizat că vor fi efectuate verificări de Corpul de Control al MAI sau dacă era presiunea mediatică prea mare și a fost singura variantă să se eschiveze pentru a nu răspunde întrebărilor adresate de presă.

Cert este că această situație este total atipică, mai ales la nivelul unei structuri centrale, de o importanță deosebită pentru sistemul imunitar al MAI. Este o regulă elementară de management să nu lași fără conducere o unitate. La nivelul Poliției Române spre exemplu, nu știm dacă a mai existat vreodată scenariul în care la nivelul unui IPJ s-a aprobat concediul de odihnă întregii conduceri în același timp. Așadar, rugăminte pentru cei care au probleme de corupție, mai ușor cu faptele în această perioadă, că DGA funcționează fără „cap".

P.S. De ce credeți că un șef de unitate nu își ia concediul niciodată în același timp cu adjuncții săi? Răspuns: să nu-și dea seama subalternii că merge treaba și fără ei. (Cristina T.).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE