Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sexy-traficanta de droguri a fost arestata in acest weekend! A ajuns in lumea crimei organizate, de dragul unui politist!

Postat la: 04.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cristian Danu a fost pana nu demult un tanar care a scos bani frumosi din tot felul de combinatii. Unele dintre acestea au fost facute la limita legii, iar altele mai miros si acum a penal.

Trecand peste toate acestea, Danu avea sa devina din 2017 politist. Incadrat din sursa externa, Danu a parcurs cu pasi repezi etapele specifice, iar de curand fusese imputernicit sef de post la Raducaneni. Pentru Cristian Danu, haina legii avea sa-i ofere un confort si o stabilitate infractionala, daca am putea spune asa. Credea ca nimeni nu s-ar gandi vreodata la faptul ca, in uniforma de politist, s-ar ascunde unul dintre cei mai mari distribuitori de droguri din judet. Colegii lui Danu au reusit sa faca o ancheta ca la carte, scotand la iveala adevarata fata a politistului. Politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT si cu ajutorul politistilor ieseni au facut "radiografia" unui traficant de droguri ascuns in uniforma de politist.
Facea orice sa scoata bani

Cristian Danu era vazut de colegi un politist la inceput de cariera, dar cu un viitor promitator. Era destul de implicat, dar "avea o nebunie pentru bani". Danu facea bani din orice, cel putin asa spun pe la colturi colegii lui. La Raducaneni intermedia si unele intelegeri dintre moldoveni si romani in ceea ce privea obtinerea cetateniei. Asta era un mizilic pe langa afacerea de baza a sa. Danu a fost demascat de colegii sai zilele trecute. El a fost prins in flagrant in timp ce ridica un colet cu prafuri din localitatea Deleni din judetul Vaslui. Acolo, Danu avea un om de legatura, iar cand a fost prins de politisti, tocmai ridicase un colet ce avea in el aproximativ 100 de grame de Ketamina. Oamenii legii l-au ridicat pe Cristian Danu si l-au dus la audieri. Despre afacerea sa ilegala, Danu nu a vrut sa discute cu politistii, preferand sa nu dea nicio informatie.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca Danu primea colete din afara tarii. De regula, acestea erau expediate din Germania si Belgia. Cristian nu se multumea insa numai cu atat. Surse din ancheta au precizat ca, in Deleni, acesta "supraveghea" si o cultura de Cannabis. Cristian Danu nu a intrat singur in aceasta afacere. Fostul sef de post de la Raducaneni era ajutat si de concubina lui. Tanara, o bomba sexy din Hunedoara, se pare ca "lucra" cot la cot cu Danu in afacerile ilegale. Pozand intr-o "diva" care isi permite orice, tanara a intrat in afaceri murdare si se pare ca ii mergea de minune. Probabil ca nimeni din familia sa si din cunostintele sale nu stia exact cu ce se ocupa. Diana Lacramioara Muntean a fost de asemenea ridicata de politisti, iar acum, la fel ca Danu, se afla in arest. Femeia este cercetata pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Cristian Danu este cercetat insa pentru mai multe infractiuni. Acesta este acuzat de introducerea in tara de droguri de mare risc, introducerea in tara de droguri de risc si trafic de droguri de risc. Procurorii DIICOT au propus arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor doi iubiti. De precizat este faptul ca, oamenii legii au descins in doua locatii in care locuiau cei doi traficanti. Intr-una dintre locatii, aflata in zona CUG, a fost gasita o cantitate impresionanta de Cannabis. Politistii au ridicat 10 kilograme de cannabis, iar din alta locatie, din zona Alexandru cel Bun, aproximativ doua kilograme de cannabis si pastile Ecstasy. Fostul sef de post se pare ca aducea in tara droguri, iar apoi le distribuia in Iasi si nu numai. Danu nu se complica sa vanda cantitati mici. Prefera, din cate se pare, sa vanda cateva sute de grame de "marfa" odata. Asa castiga bani multi si scapa de marfa repede.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE