Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scopul real al Administratiei Biden in razboi cu unamitatea: controlul celulelor din corpul oamenilor prin nano-arme cu AI

Postat la: 15.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Credem că avem drepturi inalienabile date de Dumnezeu, inclusiv suveranitatea asupra corpurilor noastre și a copiilor noștri. Prin acest ordin executiv, este evident că Joe Biden nu este de acord cu convingerile noastre, comenteaza The Kingston Report.

Autor: Karen Kingston

Președintele Biden, guvernele globale, majoritatea guvernului SUA și corporațiile globale nu numai că ne-au vândut pe noi și pe copiii noștri pentru câștigurile lor financiare, dar au declarat un război Ai împotriva umanității cu puteri de urgență COVID-19, finanțare și desfășurare de arme biologice AI pentru a răni, incapacita și ucide miliarde de adulți, copii, sugari și bebeluși nevinovați.

În octombrie 2022, am început să raportez despre Ordinul executiv al lui Biden din 12 septembrie 2022 privind avansarea biotehnologiei și a inovării în domeniul bioproducției.

Ordinul de execuție afirmă: "Pentru ca biotehnologia și biofabricarea să ne ajute să ne atingem obiectivele societale... trebuie să dezvoltăm tehnologii și tehnici de inginerie genetică pentru a putea scrie circuite pentru celule și pentru a programa în mod previzibil biologia în același mod în care scriem un software și programăm computerele".

Biden afirmă că, pentru a atinge obiectivele societale, trebuie să dezvoltăm tehnologii de inginerie genetică care să poată scrie circuite pentru celule și să programeze biologia în același mod în care un dezvoltator ar scrie software pentru un computer.

"Tehnologiile de inginerie genetică care pot programa și controla celulele din interiorul corpului americanilor în același mod în care un program software determină funcționalitatea și capacitatea de reacție a unui computer", pe care Biden trebuie să le dezvolte; au fost deja dezvoltate și "instalate" în majoritatea americanilor; acestea se numesc vaccinuri COVID-19 și nanoparticule lipidice cu ARNm.

La 7 octombrie 2021, Pfizer a publicat un articol intitulat Shot of a Lifetime. Articolul discută despre nevoia urgentă a Pfizer de a produce cantități masive de ceva numit "lipide cationice", pentru vaccinurile cu ARNm. "Lipidul" cationic este una dintre cele patru nanoparticule care alcătuiesc nanoparticulele lipidice din injecțiile cu ARNm COVID-19.

Pfizer a declarat: "Fără aceste nanoparticule lipidice nu ar putea exista vaccinul cu ARNm Pfizer-BioNTech".

Conform articolului Pfizer, "lipidele cationice... cunoscute sub numele de lipide funcționale, sunt de fapt una dintre cele patru lipide care alcătuiesc nanoparticulele lipidice care intră în componența vaccinului".

Catiinic înseamnă că "lipidul" găzduiește o electronică pozitivă. Nu există niciun lipid în natură care să poată găzdui o sarcină electronică.

Lipidul cationic este o tehnologie de nanoparticule. Este important de reținut că, potrivit site-ului Pfizer, lipidul cationic este o nanoparticulă biosintetică care poate găzdui o sarcină pozitivă, ceea ce înseamnă că nu este un produs biologic, ci parte biologie, parte tehnologie, cu alte cuvinte un organism viu AI. Vaccinurile ar trebui să fie compuse din substanțe biologice, nu din organisme AI electronice de nanoparticule biosintetice.

"Injecțiile cu arme biologice COVID-19 livrează tehnologia AI cu nanoparticule lipidice direct în celulele din interiorul corpului uman pentru a crea fabrici celulare hibride." - Karen Kingston

După cum puteți vedea pe site-ul Pfizer, ARNm sunt instrucțiunile (codurile) pe care tehnologia nanoparticulelor lipidice le folosește pentru a transforma celulele umane în fabrici producătoare de proteine spike.

ARNm, atunci când este utilizat cu referire la "vaccinurile cu ARNm", nu este o substanță biologică. În mod specific, atunci când vorbim despre virusuri mARN și vaccinuri mARN, mARN sunt coduri informatice care sunt create de AI (învățare automată).

Rețineți, conform site-ului web al Pfizer, că Pfizer dorește, de asemenea, să transforme celulele din interiorul corpului uman în fabrici de proteine spike sau "fabrici de medicamente", folosind ARNm.

Moderna face afirmații similare cu privire la ARNm care transformă organismul într-o fabrică de producere a medicamentelor, afirmând că "ARNm învață organismul să își producă propriul medicament".

Nu cunosc pe nimeni care să fi semnat pentru ca organismul să fie transformat în "fabrici de medicamente", "fabrici de proteine spike" sau în orice alt tip de fabrică, de altfel. Cred că majoritatea oamenilor au crezut că primesc un "vaccin" care conține o porțiune recreată sintetic a unui virus care va produce anticorpi și apoi va dispărea din corpul lor. Nimeni nu s-a înscris pentru a i se instala în corp fabrici de proteine spike care cauzează boli.

Având în vedere faptul că termenul de nanotehnologie a vaccinurilor poate fi folosit în mod interschimbabil cu "un agent de război biologic", conform guvernului SUA, cine știe ce definiții năstrușnice înglobează "fabricile de medicamente" celulare ale Pfizer.

Nanotehnologia vaccinurilor este definită ca: "...cuprinzând un nanocarrier....în unele variante de realizare, molecula mică este o toxină... o toxină provine dintr-o armă chimică, un agent de război biologic sau un agent periculos pentru mediu".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE