Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal în paradisul de la Davos: Fostul Young Global Leader al WEF Tulsi Gabbard condamnă "visul totalitarist" al lui Klaus Schwab!

Postat la: 05.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Schwab și Forumul său Economic Mondial împărtășesc un "vis totalitar" al unei mari resetări care vă va condamna la faliment și la o supraveghere profund intruzivă, potrivit fostului Young Global Leader al WEF și reprezentantului democrat Tulsi Gabbard.

"În timp ce noi ne luptăm pentru a obține hrană și combustibil, elita s-a adunat la Davos/WEF pentru a discuta despre cum ar trebui să ni se permită să ne trăim viețile", și-a avertizat Gabbard miercuri pe Twitter susținătorii săi. "Visul lor totalitarist al unei așa-numite "mari resetări", în care oamenii nu dețin nimic și sunt urmăriți sau monitorizați la fiecare pas, trebuie să fie condamnat de noi toți", a declarat Gabbard.

Se pare că Tulsi se trezește. În 2015, a fost numită unul dintre "Tinerii lideri globali" ai Forumului Economic Mondial, alăturându-se astfel tinerilor liberali, printre care Emmanuel Macron, Jacinda Ardern și Justin Trudeau, care au ieșit din clasa lui Klaus Schwab pentru a deveni autoritari moderni de stânga. Dar Tulsi Gabbard a ales o cale diferită. În loc să se alinieze ca un laș democrat standard, Gabbard nu a avut nicio reținere în a critica conducerea partidului în ultimii ani.

În 2020, ea a dat-o în judecată pe Hillary Clinton după ce fosta primă doamnă, de notorietate duplicitară, a numit-o "bun rusesc". Mai recent, ea a spus ceea ce gândim cu toții și l-a criticat pe Joe Biden pentru decizia sa distopică de a crea un consiliu de guvernanță pentru dezinformare, subliniind în același timp legătura directă dintre aceasta și recentele comentarii ale fostului președinte Barack Obama. Gabbard a menționat într-un tweet duminică dimineața devreme că, pe 21 aprilie, Obama a cerut o supraveghere sporită a dezinformării pe platformele media Big Tech, în timp ce vorbea la Stanford Cyber Policy Center.

"Biden este doar un om de fațadă", a scris Gabbard, într-un tweet însoțit de o înregistrare video cu Obama vorbind pe 21 aprilie: "cenzorii din social media nu merg suficient de departe, guvernul trebuie să intervină pentru a face treaba". Șase zile mai târziu, Securitatea Națională a desfășurat "Departamentul Adevărului" (cunoscut ca și Consiliul de Guvernanță a Dezinformării).

Gabbard și-a exprimat rapid dezaprobarea față de Consiliul de guvernanță pentru dezinformare, alăturându-se altora și numindu-l "Ministerul Adevărului", o referință la romanul distopic "1984" al lui George Orwell. Săptămâna trecută, fosta membră a Congresului a apărut la emisiunea Hannity de la Fox News pentru a-l critica pe Biden pentru această decizie, comparându-l cu un dictator. "Acesta este genul de lucru pe care îl vezi în dictaturi, acest Minister al Adevărului, acest Departament de Propagandă pe care administrația Biden tocmai l-a pus în funcțiune", a spus Gabbard. "Motivul pentru care vedeți acest lucru în dictaturi este că le este frică de noi. Le este frică de oameni. Le este teamă că putem gândi cu adevărat pentru noi înșine.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE