Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Rusia susține că a găsit încă două laboratoare militare în teritoriile eliberate din Donbass!

Postat la: 19.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Înaintarea armatei ruse permite să se descopere ce se întâmpla pe teritoriile ucrainene controlate de forțele americane și NATO. Alte două laboratoare biologice militare au fost descoperite pe teritoriul eliberat al Luganskului, în Rubejnoe și Severodonetsk.

În plus, informațiile despre starea de sănătate a militarilor ucraineni arată că aceștia au fost în mod evident folosiți ca șoareci de laborator. Să vedem cât timp va mai rămâne publicat acest text, fără a fi retras, ca și cel anterior, referitor la aceste programe americane de finanțare a laboratoarelor biologice militare din Ucraina.

Potrivit unor surse rusești, deocamdată discrete, armata rusă a descoperit două laboratoare biologice americane în orașele Rubejnoe și Severodonetsk, pe teritoriul regiunii Lugansk.

Retragerea rapidă a armatei ucrainene a însemnat că nu a fost posibil să se ia sau să se distrugă conținutul acestor laboratoare, dar totul a fost minat cu grijă. Oficiali ai forțelor de ordine și experți se află la fața locului pentru a înțelege ce se întâmpla în laboratoare.

Trebuie amintit că Ministerul rus al Apărării a declarat la 6 martie anul acesta că SUA au cheltuit peste 200 de milioane de dolari pentru laboratoarele biologice militare ucrainene:

După cum arată raportul, Pentagonul și Administrația pentru Reducerea Amenințărilor din cadrul Departamentului de Apărare (DTRA), precum și Black & Veatch (Overland Park, Kansas) și CH2M Hill (Englewood, Colorado) au fost implicate în program din partea SUA, iar Institutul de Cercetare Kievsky Gromashevsky de Epidemiologie și Boli Infecțioase Institutul de Medicină Veterinară (Kiev), Centrul de Sănătate Publică al Ministerului Sănătății din Ucraina (Kiev), Institutul Mechnikov de Microbiologie și Imunologie (Harkov), Centrul ucrainean de Cercetare a Ciumei (Odessa), Institutul de Cercetare în Epidemiologie și Igienă din Lvov.

Dintre cele 30 de laboratoare ucrainene care au participat la programul militar american, 11 laboratoare ale Departamentului central sanitar și epidemiologic al Ministerului ucrainean al Apărării au fost implicate în monitorizarea situației biologice, selectarea și transferul tulpinilor etc. În plus, în timpul acestei monitorizări, a fost stabilit controlul accesului la agenții patogeni (PACS). Ministerul rus al Apărării mai precizează:

Trebuie remarcat faptul că tulpinile și biomaterialele au fost colectate și transferate la Institutul de Cercetare Reed al Armatei SUA. Este vorba de eșantioane de tulpini înalt patogene de agenți patogeni de boli infecțioase (ciumă, antrax, holeră, tularemie, bruceloză, virusul Crimeea-Congo, hantavirus, virusul encefalitei transmise de căpușe și leptospiroză), precum și de 4.000 de eșantioane biomedicale de la personalul armatei ucrainene.

De atunci, medicii ruși au examinat prizonierii militari ucraineni și au făcut descoperiri ciudate, confirmând că acești soldați au fost supuși ani de zile unor experimente medicale, deoarece rata bolilor lor este cu mult peste media normală:

"O treime dintre militarii examinați au avut (sau sunt în prezent bolnavi de) hepatita A, mai mult de patru la sută au avut febră cu sindrom renal, alte douăzeci la sută au suferit de o boală cu numele exotic de febra West Nile."

Este evident că platformele și mass-media blochează orice publicare pe această temă, care este într-adevăr prea sensibilă... și scandaloasă. Este ușor de înțeles încăpățânarea atlanțiștilor, care nu pot permite ca secretele lor de familie năstrușnice să fie dezvăluite.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE