Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RPTV: Gabi Szabo ascunde primele pe care și le acordă din bani publici

Postat la: 11.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un consilier general a fost acționat în judecată de cunoscuta sportivă Gabriela Szabo, director general al Clubul Sportiv Municipal (CSM) București. Valentin Ion Voicu, consilier general ALDE, i-a solicitat informații referitoare la cheltuielile clubului. El spune că Szabo nu a răspuns solicitării făcute în baza Legii 215.

Valentin Voicu este membru al Consiliului de Administrație al CSM București, din partea Consiliului General. El a descoperit că în cazul primelor acordate în luna decembrie 2018 și prezentate membrilor CA există mari diferențe de bani față de declarația de avere a sportivei. Voicu i-a cerut oficial explicații, dar Szabo a refuzat. În lipsa informațiilor, Voicu a cerut demiterea lui Szabo de la CSM. Pentru toate acestea, Gabriela Szabo l-a dat în judecată pe consilierul general. "Vorbim despre o sumă de trei ori mai mare față de salariul primarului general", ne-a declarat Valentin Voicu. Pe data de 21 august el și-a postat nemulțumirea pe pagina sa de Facebook, iar pe 2 octombrie 2019 s-a trezit pârât în dosarul 256657/301/2019 în care Szabo Gabriela este reclamant.

185.000 de lei brut, prima lui Szabo pe 2018

"Încă din 2017 m-am opus parteneriatului cu Steaua Baschet pentru continuarea activității pe o sumă de 900.000 euro.
Se face că în 2018 ne dădeam acordul pentru a face propria noastră secție de baschet și pentru a fi propriul nostru brand.
Dar, astăzi ne aflăm în imposibilitatea de a susține 2 echipe de juniori la Clubul Sportiv Municipal București.
Cine răspunde pentru dezastrul în care este Clubul Sportiv Municipal București și pentru tot managementul dezastruos?
Am închis echipele de seniori ca să putem continua cu juniorii și cu masele de jucători, nu?
Dar, în acest moment nici măcar grupele de juniori nu mai pot fi susținute căci mangementul s-a dovedit dezastruos efectiv!
Repet întrebarea: cine răspunde pentru aceste lucruri? Ne mai mințim cu raportări false și cu informații eronate la fiecare ședință?
Mai dăm prime de sute de mii de euro Diectorului General, Directorului Economic sau unui Consilier Personal? Dăm prime către un PFA (care a fost selectat printr-o procedură proprie de licitație) și în niciun contract de prestări servicii nu scrie că ai dreptul să îi acorzi prime.... ?? Deci orice persoană fizică autorizată care lucrează cu Primăria Capitalei o să primească de-acum înainte primă că și-a făcut treaba conform contractului.. căci așa se procedează la Clubul Sportiv Municipal!
Până când să putem fi mințiți?!

P.S. Și-au dat prime pe considerent că și-au "îndeplinit" obiectivele...

P.S. 2 Aștept încă răspuns la întrebările mele!!

P.S 3 - Gabriela Szabo - Director General prima de 185.000 lei brut, Cristina Bîrsan - Director Economic - prima de 177.000 lei brut și bineînțeles consilierul personal al Directorului General - Chesnoiu Nicolae - 155.000 lei brut primă. Sunt curios pe ce considerente au primit aceste prime când 2018 a fost un sezon nu tocmai bun... stați liniștiti ca și eu tot din presa am aflat de sumele reale primite nu cele prezentate la finele anului 2018 modificate din pix. Vă dați seama dacă Consiliul de Administrație a fost mințit în legătură cu primele și eu, în calitate de membru în CA! Cine Răspunde?", a scris Valentin Voicu pe Facebook.

sursa: rptv.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE