Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Turcescu, emisiune cutremurătoare cu Lucian Duță. Adevarul despre cum ii omoară cu zile statul pe români!

Postat la: 11.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni la Evz Play a avut loc o emisiune cutremuratoare, realizata de Robert Turcescu, avandu-l ca invitat pe Lucian Duță - fostul sef al Casei Nationale de Sanatate - despre ce se intampla de fapt in valul 4 al pandemiei de Covid in spitalele românesti si despre cum clasa politica a lasat de izbeliste sistemul de sanatate asasinandu-i cu zile pe români.

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Sănatate, chirurgul Lucian Duţă, a fost în studioul podcastului EVZ-Play pentru a-şi susţine afirmaţiile teribile făcute pe pagina lui de Facebook. Duţă a lansat o serie de acuzaţii foarte dure la adresa autorităţilor responsabile cu gestionarea pademiei. Fostul şef al CNAS spune că "marii jucători de golf din România ar trebui să răspundă la o întrebare esențială: statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim? NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE - afirmă Duţă - ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete. România este tratată de Europa ca o colonie. N-avem nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament), nici măcar linia a treia de tratament cu Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da,oamenii mor, iar medicii tac!", acuză Lucian Duţă. Mai jos, inregistrarea emisiunii:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE