Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Putin va fi înlăturat în liniște". Trei scenarii privind dispariția liderului de la Kremlin descrise de un celebru istoric rus

Postat la: 29.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Odată cu căderea Sevastopolului, puterea dictatorului Vladimir Putin va înceta, crede cunoscutul istoric rus Dmitri Cernîşevski, care a descris trei scenarii pe care Rusia le poate urma.

"Răspunsul la întrebarea când va fi îndepărtat Putin este foarte simplu. Putin va fi îndepărtat în liniște, rapid și eficient când trupele ucrainene vor recuceri Sevastopolul. Sau cel puțin când vor intra în Crimeea și devine clar că Sevastopolul nu poate fi ținut. Și dacă nu există condiții actuale pentru căderea Moscovei, atunci căderea Sevastopolului este un lucru destul de evident și va fi sfârșitul pentru Putin personal", a spus istoricul rus.

El descrie trei scenarii despre cum dictatorul rus ar putea pleca de la Kremlin. Prima este o conspirație a elitelor.

„Șobolanii, împinși într-un colț, se vor aduna în haită și îl vor sfâșia pe liderul ratat. Așa a făcut regimul nazist... Când își dau seama că este mai sigur să înceapă o conspirație împotriva tiranului, decât să-l slujească... Cercul interior va veni pur și simplu la el și va spune: Volodia, iată documentele despre pensionare, semnează și pleacă în China... Și această cârtiță lașă de la Kremlin va semna. Unde ar trebui să meargă?" spuse Cernîşevski.

Al doilea scenariu este o lovitură de stat militară. Dar aceasta va fi făcută nu de generalii lui Putin, strâns încorporați în regim, ci de subalternii lor.

„O revoltă militară organizată de căpitani, maiori, locotenenți care pur și simplu își desfășoară unitățile împotriva generalilor corupți, birocraților lui Putin... Ar putea fi o revoltă a unităților de pe front, care se vor muta la Moscova, iar regimul se va prăbuși în 3 zile... În acest caz, Putin nu va zbura în China, îl vor aresta".

Al treilea scenariu este o revoltă populară. Totuși, a lămurit expertul, nu va fi opoziția care se va revolta, ci așa-numitele „mase gri", sărăcite și sătule de război.

Toate aceste trei opțiuni nu se vor întâmpla curând. Cel mai probabil, situația va începe să se deterioreze spre sfârșitul acestui an, când înfrângerea militară devine evidentă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE