Proteinele Spike din vaccinurile ARNm ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei!
Postat la: 27.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Proteina Spike din SARS-CoV-2, precum și cea produsă de „vaccinurile" Covid, poate promova cancerul prin faptul că interferează cu activitățile anticancer din organism, potrivit unui studiu recent pretipărite realizat de oamenii de știință de la Universitatea Brown.
Autorii studiului, conduși de dr. Wafik El-Deiry, director al Centrului de studiu privind Cancerul, de la Universitatea Brown, au expus celulele canceroase la subunități de proteine Spike. Ei au descoperit că subunitățile Spike pot promova supraviețuirea și creșterea cancerului prin blocarea unei gene supresoare de cancer cunoscută sub numele de p53.
Această genă - cel mai frecvent afectată de cancer - oprește creșterea celulelor canceroase și favorizează repararea ADN-ului „Interferența cu p53 poate promova dezvoltarea cancerului", a spus dr. El-Deiry pentru Epoch Times, citat de activenews.ro. Când au fost expuse la chimioterapie, celulele canceroase care conțin subunități de proteine Spike au avut șanse mai mari să supraviețuiască.
Proteina Spike SARS-CoV-2 conține două componente: S1 și S2. În acest studiu, cercetătorii au testat efectele componentei S2 asupra mai multor linii de celule canceroase umane: celule canceroase pulmonare, cele specifice cancerului de sân, cele colorectale și de sarcom.
Toate celulele au fost modificate pentru a include gene normale p53, iar unele au fost infectate cu ADN-ul proteinei S2. Cercetătorii au folosit apoi medicamente de chimioterapie pentru a activa genele p53 și a provoca moartea celulelor canceroase. Însă ei au descoperit că celulele canceroase cu proteina Spike S2 au avut tendința de a supraviețui efectelor genei anticancer și ale chimioterapiei. Ei au observat că activitatea p53 a fost redusă în aceste celule.
Studiul Dr. El-Deiry a fost conceput pentru a testa dacă virusul SARS-CoV-2 sau subunități virale ale acestuia ar putea promova activitățile canceroase. De asemenea, studiul a mai sugerat că și terapiile pentru SARS-CoV-2, cum este vaccinul ARNm COVID-19 și vaccinurile pe bază de proteine, pot produce efecte similare.
„Scopul nostru a fost să studiem proteinele Spike, indiferent de originea lor", a spus dr. El-Deiry pentru Epoch Times. „Ne-am concentrat pe Spike care poate proveni din infecție sau din orice alt mod prin care poate fi exprimat în celulele umane... Acest lucru s-ar aplica și în cazul proteinei Spike produse de vaccin."
Dr. El-Deiry a mai spus că sunt necesare studii suplimentare amănunțite și că rămân întrebări deocamdată fără răspuns, cum ar fi dacă aceste efecte potențiale de promovare a cancerului sunt reversibile, cât timp persistă proteinele Spike în celule și dacă aceste riscuri pot fi atenuate.
„Unele dintre întrebări au relevanță pentru Covid lung, precum și în ceea ce privește administrarea repetată de vaccinuri cu ARN stabil, care introduc [Spike] în celulele normale", a adăugat el. În special, creșterea ratei mortalității din cauza cancerului de sân a fost semnificativă, au mai descoperit autorii. În cazul cancerului de sân a existat un deficit substanțial de mortalitate.
Un studiu japonez evaluat de colegi, publicat în Cureus pe 8 aprilie și semnalat și de ActiveNews, a constatat o „creștere semnificativă", în 2022, a ratei deceselor cauzate de cancer în Japonia după vaccinarea în masă cu a treia doză de vaccin ARNm COVID-19.
Excesul de mortalitate cauzată de cancerele comune a prezentat o scădere între 2010 și 2019, au scris autorii. De asemenea, nu au existat decese în exces cauzate de cancer în primul an de pandemie. Cu toate acestea, cercetătorii au observat o creștere a anumitor tipuri de cancer în 2021 și creșteri suplimentare în 2022, creșteri care coincid cu campaniile de vaccinare în masă.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
Previziunile Babei Vanga continuă să fascineze și să înspăimânte, chiar și la aproape trei decenii de la moartea sa. Pentru anul 2025, celebra clarvăzătoare a făcut profeții alarmante, sugerând că ar putea marca „începutul apocalipsei".
-
Descoperirea finalului de an: Astronomii au găsit canale ascunse ce leagă sistemul nostru solar de alte colțuri ale universului
Sistemul nostru solar este situat într-o zonă specifică a spațiului cosmic, denumită Bula Fierbinte Locală, o regiune ce se extinde pe aproximativ 300 de ani-lumină, formată în urma mai multor explozii stelare de tip supernovă. Ultimele observații științifice au scos la iveală un detaliu extrem de important.
-
CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
O ancheta incendiara a snoop.ro demonstreaza ca promovarea masiva a lui Calin Georgescu de pe tik-tok nu a fost un atac cibernetic rusesc.
-
Joe Biden a aprobat unul dintre ultimele sale acte și aruncă în aer relația dintre SUA și China
Preşedintele american, Joe Biden, a aprobat un ajutor militar de 571 de milioane de dolari pentru Taiwan, a anunţat vineri Casa Albă.
-
Elon Musk, mesaj exploziv, despre alegerile din România: "Cum să nu fie considerat un dictator?!"
Omul de afaceri Elon Musk, cel mai apropiat om al lui Donald Trump, a distribuit articolul unui jurnalist Reuters, care analizează situația politică din România. După ce a citit detaliile din țara noastră, Elon Musk s-a întrebat cum poate un judecător să anuleze alegerile prezidențiale și să nu fie considerat un dictator.
- Veste bună pentru clienții Hidroelectrica: facturile din octombrie și noiembrie vor fi recalculate și vor fi mai mici
-
C'est fini! Clotilde Armand a renunțat la mandatul de senator
Fostul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, declarată incompatibilă de ÎCCJ, a renunțat vineri la mandatul de senator USR de București pe care l-a câștigat la alegerile parlamentare, după ce în urmă cu o zi a mers să-și preia mandatul.
-
Inteligența artificială a dat-o pe alcool: A învățat să deosebească tipurile de băuturi mai bine ca oamenii
Un algoritm de inteligență artificială a reușit să identifice notele dominante din fiecare băutură cu o precizie mai mare decât orice expert uman, stabilind astfel originea whisky-ului, fie din SUA, fie din Scoția.
-
"Tiktokizarea" planetei: cum a resetat aplicația chinezească geopolitica la nivel mondial
Platforma TikTok, aflată în vizorul Uniunii Europene şi al Statelor Unite, se confruntă cu acuzaţii de manipulare a opiniei publice, în timp ce compania sa mamă, China Bytedance, neagă ferm că este controlată de Partidul Comunist Chinez.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Bolojan a dat jos 28 de statui românești și a pus 10 monumente pentru Ungaria!
- 2.SRI a intors armele: blochează ordinele lui Klaus Iohannis pentru a preveni o lovitură de stat care sa păstreze la putere actualul regim
- 3.De ce ar fi fost chemat Marcel Ciolacu la Budapesta. Telefonul care a schimbat soarta României!
- 4.O să iasă un iureș de nedescris: Horațiu Potra a condus operațiuni neoficiale în numele statului român
- 5.Rusia vrea o nouă ordine mondială și fragmentarea Ucrainei într-un plan secret adresat SUA
- 6.Până la urmă, rușii lui Putin, sau oamenii lui Trump l-au propulsat pe orbita prezidentialelor pe Georgescu?
- 7.Cercetarile secrete ale Pentagonului: Reîncarnarea este reală. Pe ce informații se bazează raportul serviciilor de informatii
- 8.Fost procuror general identifică o greșeală care ar putea fi speculată de Călin Georgescu
- 9.O criză mondială uriașă despre care nimeni nu vorbește: urmează un colaps major pentru jumătate dintre cele mai mari economii ale lumii
- 10.Angela Merkel face dezvăluiri. Fostul cancelar al Germaniei nu crede in șarada lui Donald Trump
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu