Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii au finalizat rechizitoriul pentru achizitiile dubioase ale Gabrielei Firea

Postat la: 26.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In data de 12.03.2018, procurorii s-au sesizat in privinta achizitionarii de catre Primaria Capitalei a 12 masini de topit zapada care au fost luate la suprapret si cu care primarul Gabriela Firea s-a mandrit ca vor face o treaba extraordinara in iarna 2017-2018.

Numai ca masinile de topit zapada nu au facut fata ninsorilor abundente, fiind subdimensionate, cu toate ca au fost achizitionate la pret de utilaje care puteau topi zeci de metri cubi de zapada pe ora. Dovada a fost ca in iarna urmatoare (2018-2019) aceste masini de topit zapada au disparut ca prin farmec, iar Gabriela Firea nu a mai facut parada mediatica cu ele. Masinile au fot repartizate catre unele din companiile municipale, aceleasi care au fost declarate ca fiind constituite ilegal. In loc sa le distribuie la administratia strazilor, Firea le-a impartit, cum spuneam, unele ajungand la politia locala, administratia cimitirelor, altele la gradina zoologica, sau chiar la ARCUB (CREART).

Ca atare, DNA, in urma articolelor publicate de Ziuanews s-au sesizat si au descins la Primaria Capitalei. Au fost cercetate mai multe achizitii, in principal cumpararea de masini de topit zapada, apoi achizitionarea a 400 de perechi de pantofi pentru politia locala, incaltari care n-au mai ajuns la beneficiari desi au fost cumparate tot la suprapret, achizitionarea a 30 de autoturisme Dacia Duster, precum si angajarea frauduloasa a directorului executiv de la "Siguranta si Ordine", de asemenea, angajarea prin fals si uz de fals si uzurparea de calitati oficiale a directorului de imagine din Primaria Capitalei. Procurorii au intocmit un rechizitoriu, finalizat recent si urmeaza ca dosarul acestor cazuri de achizitii dubioase sa fie trimis in instanta. Publicam si cateva facsimile din rechizitoriu:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE