Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Președintele Comisiei de Cercetare Covid a revistei medicale The Lancet a spus că Sars-Cov2 a "scăpat" accidental dintr-un laborator biologic american!

Postat la: 06.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jeffrey Sachs, președintele Comisiei de Cercetare a COVID a revistei medicale The Lancet, a declarat, recent, că noul coronavirus poate n-ar fi venit din natură, ci să fi fost generat de scurgerea accidentală dintr-un laborator biologic american.

Neil Harrison, profesor de farmacologie moleculară la Universitatea Columbia, a scris, anterior, în Rapoartele Academiei Naționale de Științe din SUA, sugerând că noul coronavirus ar putea avea originea într-un laborator american.

În luna Iulie 2019, adică cu o jumătate de an înainte de primul caz confirmat de COVID în SUA, laboratorul biologic de la Fort Detrick care aparține forțelor americane a fost închis de urgență. Cam în același timp, în nordul statului Virginia unde se află acest laborator a apărut o boală respiratorie neidendificată. De asemenea, alte 300 de laboratoare instalate în peste 30 de țări, dar finanțate și administrate de forțele americane nu sunt deschise și transparente.

Guvernul de la Washington n-a dat încă niciun răspuns, nici nu a permis investigarea de către comunitatea internațională în Fort Detrick. Dimpotrivă, partea americană a calomniat și defăimat China în repetate rânduri. De fapt, China este singura țară care a invitat echipa de experți OMS să ancheteze trasabilitatea virusului și este singura țară care a transmis progresele făcute în cercetarea originii Organizației Mondiale a Sănătății. Comunitatea internațională ar trebui să afle cine ascunde de fapt adevărul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE