Pastila Pfizer copiaza de fapt Ivermectina in mecanismul de blocare a multiplicarii virusilor Covid in celule. Pretul insa va fi cu mult mai mare!
Postat la: 13.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Multa lume a asteptat tratamentele cu antivirale pentru boala Covid-19. Antiviralele de pana acum nu aveau recomandare expresa pentru Sars-Cov-2 fiind utilizate cele cu spectru larg ca Remdesivir, Favipiravir si altele, recunoscute de protocoalele de tratament ale EMA. Se utilizau insa, fara a fi oficial pe liste si Arbidol sau derivati ai acestui medicament rusesc, precum si Ivermectina, care e un anti-parazitar nu un anti-viral - dar care a dat rezultate excelente conform studiilor.
Odata cu aparitia pastilei Pfizer, care are o eficienta de 89% in a feri pacientul de dezvoltarea unei forme grave de boala si implicit de posibilitatea decesului, medicii considera ca un mare pas pentru oprirea pandemiei a fost facut si se asteapta productia de masa. Anti-viralul de la Pfizer trebuie luat sub supraveghere medicala in primele zile de la primele simptome de boala. Legat de pretul acestui tratament inca nu s-a facut o comunicare oficiala, s-a spus doar ca va fi "accesibil tuturor". Insa informatii neoficiale plaseaza acest pret intre 70$ si 500$ per tratament. Al doilea antiviral supus aprobarii este Molnupiravir de la compania Merck, care are o eficienta de 50% impotriva formelor grave si a eventualelor decese. Chiar daca eficienta este mai scazuta decat in cazul Pfizer, tratamentul cu Molnupiravir va costa in jur de 700$.
Interesant este ca dupa ce Pfizer a anuntat modul de actiune al acestui medicament, expertii au identificat aceeasi procedura ca in cazul Ivermectinei, care costa doar 5$ flaconul. Atat pastila Pfizer cat si Ivermectina opresc multimplicarea virusului daca este luat in primele zile de la aparitia primelor simptome. Practic, Pfizer utilizeaza o enzima, care la randul ei inhiba o alta enzima (numita 3CL-proteaza) ce scurteaza lanturile lungi de proteine virale. In esenta ca sa fie multiplicata proteina Spike este trimisa informatia catre celula intr-un lant lung informational, numai ca acesta fiind "prea lung", intervine enzima 3CL care il scurteaza si-l impacheteaza ca sa ajunga la ribozomi. Ingredientul principal din pastila Pfizer este un inhibitor al enzimei 3CL, astfel ca aceasta fiind blocata, nici scurtarea lanturilor de proteine spike nu mai poate avea loc, deci virusul nu se mai poate multiplica.
In plus fata de modul de actiune al pastilei Pfizer, Ivermectina nu numai ca este un inhibitor al aceleiai enzime 3CL-proteaza, dar are in componenta sa moleculara si alte modalitati de blocare a virusului intre care si faptul ca nu-l lasa sa se mai cupleze la celule prin receptorul Spike intrucat deformeaza receptorul celular de tip "key-lock". Astfel, capul proteinei Spike nu se mai poate atasa la receptorul ACE al celulei si nu mai poate introduce informatia in citoplasma casa se dea comada de multiplicare. Cu alte cuvinte eficienta Ivermectinei este superioara, apreciata la peste 95%, intrucat nu numai ca blocheaza atasarea virusului la celula, dar si in cazul in care cuplarea s-a facut totusi, inhiba 3CL-proteaza care face ca sa nu se mai poata transmite in cadrul celulei comanda de multiplicare virala.
Toate aceste amanunte le puteti urmari in Video de AICI cu detalii tehnice si tehnologice AICI. Toate amanuntele si linkurile catre studii de specialitate si comunicate oficiale se gasesc in descrierile celor doua video.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
Românii care retrag sume mari de bani din bancomate intră în atenția Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Instituția a anunțat că va monitoriza atent aceste tranzacții pentru a preveni fraudele fiscale.
-
Secretul murdar al Europei: Bătrânul continent se prăbușește în ritm accelerat
În contextul în care Donald Trump este pe punctul de a prelua din nou Casa Albă peste câteva săptămâni, iar economia Europei se află într-o criză din ce în ce mai gravă, temelia pe care se sprijină prosperitatea regiunii nu este doar fisurată, ci este în pericol să se prăbușească, informează Politico.
-
Donald Trump despre LGBTQ+: "Vreau să opresc delirul transexualilor. Există doar feminin și masculin"
Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a anunţat că doreşte să oprească „delirul transsexualilor" încă din prima sa zi la Casa Albă, luna viitoare, într-o nouă salvă a taberei republicane împotriva drepturilor comunităţii LGBTQ+.
-
„Ați omorât 19 gimnaste". Octavian Bellu și Mariana Bitang au fost desființați, în trecut, de mama unei sportive care s-a aflat sub comanda celor mai galonați antrenori din istorie
Octavian Bellu și Mariana Bitang reprezintă cel mai bun cuplu de antrenori ai lumii, fiind lăudați inclusiv în presa străină. Au pregătit generații de gimnaste și mulți sperau chiar ca FRG să îi convingă să le îndrume și pe tinerele de acum. Totuși, mama uneia dintre fostele lor eleve are o cu totul altă părere. În urmă cu ani buni, femeia, rudă cu Laurențiu Reghecampf, a trecut peste orice limită, jignindu-i și aducându-le acuzații grave.
-
Schema noului Guvern Marcel Ciolacu. Marea împărțeală pe ministere
Iată schema noului Guvern Marcel Ciolacu. Marian Neacșu, de la PSD, va fi vicepremier fără portofoliu, spun surse politice. Vicepremieri vor fi si Catalin Predoiu de la PNL si Barna Tanczos de la UDMR. Initial negocierea era fara vicepremieri.
-
Oamenii de știință au descoperit o funcție neașteptată - plămânii noștri produc sânge!
Cercetările au arătat că plămânii nu ne ajută doar să respirăm - ei joacă, de asemenea, un rol-cheie în producerea sângelui. În cadrul unui studiu revoluționar, oamenii de știință au descoperit că plămânii șoarecilor generează peste 10 milioane de trombocite în fiecare oră, reprezentând majoritatea trombocitelor din fluxul sanguin al animalelor.
-
Un român și-a transformat Dacia 1300 în mașină electrică. Cât a costat proiectul
Un român și-a transformat Dacia 1300 într-o mașină electrică și a obținut omologarea la RAR. Dacia modificată are un motor de 40KW și o baterie de 20KWh.
-
Fenomenul care sfidează logica: „Timp Negativ" observat în experimente cuantice. Descoperirea controversată despre natura realității
Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că au demonstrat existența „timpului negativ" într-un mod fizic și concret, nu doar teoretic. Rezultatele experimentelor lor, deși încă nepublicate într-un jurnal de specialitate, au atras atenția și scepticismul comunității științifice internaționale.
-
Oamenii de știință au descoperit un al doilea nucleu ascuns în interiorul Pământului
Miezul interior nu este doar o minge solidă de nichel și fier, ci este format din două straturi: o regiune centrală distinctă înglobată într-un înveliș exterior.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Bolojan a dat jos 28 de statui românești și a pus 10 monumente pentru Ungaria!
- 2.SRI a intors armele: blochează ordinele lui Klaus Iohannis pentru a preveni o lovitură de stat care sa păstreze la putere actualul regim
- 3.De ce ar fi fost chemat Marcel Ciolacu la Budapesta. Telefonul care a schimbat soarta României!
- 4.O să iasă un iureș de nedescris: Horațiu Potra a condus operațiuni neoficiale în numele statului român
- 5.Până la urmă, rușii lui Putin, sau oamenii lui Trump l-au propulsat pe orbita prezidentialelor pe Georgescu?
- 6.Cercetarile secrete ale Pentagonului: Reîncarnarea este reală. Pe ce informații se bazează raportul serviciilor de informatii
- 7.Fost procuror general identifică o greșeală care ar putea fi speculată de Călin Georgescu
- 8.CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
- 9.O criză mondială uriașă despre care nimeni nu vorbește: urmează un colaps major pentru jumătate dintre cele mai mari economii ale lumii
- 10.Presa americană: Viziunea lui "Trump de România" - respingerea războaielor perpetue și a politicilor woke!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu