Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Opt semne că agenda de control global avansează rapid si ca lumea nu-si dă seama de acest fapt

Postat la: 26.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Identitatea digitală este unul dintre principalele domenii pe care globaliștii se concentrează în prezent și, după cum veți vedea mai jos, schimbările radicale propuse în prezent sunt extrem de înfricoșătoare. Dar majoritatea oamenilor nu au nicio idee despre ce se întâmplă. În schimb, mulți dintre ei sunt obsedați de dramele relativ banale pe care televiziunile corporatiste le tot scot în evidență.

Între timp, globaliștii își ating obiectivele cu viteza fulgerului, iar rezistența este practic inexistentă. Iată 8 semne care arată că agenda de control futurist a globaliștilor progresează rapid:

1. Din septembrie, Uniunea Europeană va cere tuturor statelor membre să ofere un "portofel de identitate digitală" tuturor cetățenilor și întreprinderilor lor...

Uniunea Europeană va face obligatorie identitatea digitală în cadrul eIDAS 2.0, care va intra în vigoare în septembrie 2023 și se va asigura că toate statele membre vor oferi un portofel de identitate digitală (DIW) cetățenilor și întreprinderilor lor. Potrivit Comisiei Europene, "cel puțin 80 % dintre cetățeni ar trebui să poată utiliza o soluție de identificare digitală pentru a avea acces la servicii publice esențiale până în 2030".

2. Un sistem de "amprente digitale" pentru americani a devenit brusc principalul hobby al lui Barack Obama...

Într-un nou interviu, fostul președinte Barack Obama a sugerat dezvoltarea unor "amprente digitale" pentru a combate dezinformarea și a face distincția între informațiile adevărate și cele înșelătoare pentru consumatori. Obama a discutat cu fostul său consilier principal la Casa Albă, David Axelrod, în cadrul podcastului lui Axelrod "The Axe Files" de pe CNN Audio. În timpul interviului, Axelrod a remarcat că a văzut "dezinformare, dezinformare și deepfakes" care îl vizează pe dl Obama.

3. Un document politic al Națiunilor Unite care propune un sistem global de identificatori digitali legați de conturile noastre bancare [...].

Identificatorii digitali legați de conturile bancare sau de conturile de bani mobili pot îmbunătăți acoperirea protecției sociale și pot ajunge mai bine la beneficiarii eligibili. Tehnologiile digitale pot contribui la reducerea scurgerilor, a erorilor și a costurilor în conceperea programelor de protecție socială.

4. Organizația Mondială a Sănătății a adoptat "sistemul de certificare digitală COVID-19 al Uniunii Europene (UE)" și intenționează să îl transforme într-un "sistem global"...

În iunie 2023, OMS va adopta sistemul de certificare digitală COVID-19 al Uniunii Europene (UE) pentru a crea un sistem global care va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare la adresa sănătății, inclusiv a pandemiilor. Acesta este primul element constitutiv al Rețelei globale de certificare digitală a sănătății (GDHCN) a OMS, care va dezvolta o gamă largă de produse digitale pentru a îmbunătăți sănătatea pentru toți.

"Pornind de la rețeaua de certificare digitală de mare succes a Uniunii Europene, OMS își propune să ofere tuturor statelor sale membre acces la un instrument digital de sănătate cu sursă deschisă, bazat pe principiile echității, inovării, transparenței și protecției datelor și a vieții private", a declarat Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS. "Noile produse digitale de sănătate în curs de dezvoltare au ca scop să ajute oamenii din întreaga lume să beneficieze de servicii de sănătate de calitate mai rapid și mai eficient."

5. În Statele Unite, agențiile federale au cumpărat cantități masive de informații despre cetățenii americani de la intermediari de date, iar noi suntem avertizați că aceste informații ar putea fi folosite pentru "șantaj, urmărire, hărțuire și umilire publică"...

Agențiile federale adună în secret munți de date care ar putea fi folosite pentru "șantaj, urmărire, hărțuire și umilire publică" a cetățenilor americani. Această acuzație nu vine din partea vreunui fanatic al libertăților civile cu părul roz, ci dintr-un nou raport pentru șefa spionajului național, Avril Haines.

6. A fost dezvăluit faptul că Pentagonul folosește niște instrumente online înfricoșătoare pentru a "urmări, localiza și identifica în secret pe oricine își exprimă disidența sau chiar nemulțumirea față de acțiunile armatei americane și ale liderilor săi".....

Într-un raport șocant publicat de The Intercept la 17 iunie, au fost dezvăluite detalii despre o strategie de supraveghere a securității naționale a SUA care vizează urmărirea, localizarea și identificarea în secret a oricărei persoane care exprimă disidență sau chiar nemulțumire față de acțiunile armatei americane și ale liderilor săi. Aceste măsuri, luate de Batalionul de servicii de protecție al armatei, fac parte din misiunea lor de a proteja generalii de "asasinare, răpire, rănire sau jenă".

7. ONU a dezvoltat un sistem global de verificare a faptelor numit "iVerify", în colaborare cu marile companii de tehnologie și cu organizații finanțate de Soros. Scopul este de a putea controla "dezinformarea" și "discursul de ură" pe întreaga planetă...

Organizația Națiunilor Unite a prezentat un serviciu "automatizat" de verificare a faptelor pentru a combate dezinformarea și discursul instigator la ură pe internet, în cadrul unui proiect în parteneriat cu companii de înaltă tehnologie și organizații finanțate de Soros. Ca răspuns la ceea ce ei numesc "poluarea informațională online", despre care spun că este o "provocare globală", Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a lansat platforma iVerify pentru a combate dezinformarea și discursul de ură online.

8. FMI recunoaște public că construiește "o platformă CBDC globală" pentru toate monedele digitale ale băncilor centrale naționale, care va fi lansată în curând...

În cadrul unei conferințe desfășurate în Maroc, Kristalina Georgievahe, directorul general al Fondului Monetar Internațional (FMI), a anunțat că organismul mondial "lucrează intens la conceptul unei platforme CBDC globale". Georgieva a declarat că monedele digitale ale băncilor centrale trebuie să fie interoperabile între țări, adăugând că "dacă vrem să reușim, CBDC-urile nu pot fi propuneri naționale fragmentate". "Pentru ca tranzacțiile să fie mai eficiente și mai echitabile, avem nevoie de sisteme care să lege țările", a continuat Georgieva, adăugând: "Cu alte cuvinte, avem nevoie de interoperabilitate".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE