Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Operatorul ucrainean de biolaboratoare Metabiota și legăturile sale cu Pentagonul, Hunter Biden, EcoHealth Alliance și WEF!

Postat la: 07.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cadrul operațiunilor militare speciale din Ucraina, Ministerul rus al Apărării a obținut peste 20.000 de documente legate de un proiect de biolaborator american din Ucraina numit Metabiota.

Președintele ucrainean Volodymyr Zelensky a ordonat ca toate documentele legate de Metabiota să fie distruse chiar înainte ca rușii să înceapă operațiunea lor militară specială în Ucraina. Organizația Mondială a Sănătății - entitatea care a instaurat un stat polițienesc medical global - i-a cerut lui Zelensky să distrugă toate documentele legate de biolaboratoarele din Ucraina, pierzând astfel transparența cercetărilor suspectate de arme biologice. De asemenea, ambasada SUA din Ucraina a eliminat de pe internet toate documentele laboratoarelor de arme biologice din Ucraina.

Cu toate acestea, luni, 20 ianuarie 2023, Ministerul rus al Afacerilor Externe (MAE) a susținut că deține documente incriminatoare. MAE a afirmat: "Materialele confirmă faptul că Pentagonul a urmărit să creeze elemente ale unei arme biologice, & să o testeze pe populația Ucrainei". Acestea sunt acuzații surprinzătoare care îi implică pe Hunter Biden, Joe Biden și Pentagonul, și îl implică pe Peter Daszak de la EcoHealth Alliance și pe membrii Forumului Economic Mondial, comentează Planet Today.

Acest operator ucrainean de biolaborator - Metabiota - este condus de Nathan Wolfe, un important virusolog de la Stanford care a lucrat anterior la cercetarea coronavirusului cu câștig de funcție cu Peter Daszak la EcoHealth Alliance. Dr. Daszak este infamul om de știință care a primit subvenții de la Dr. Anthony Fauci de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) pentru a face cercetări ilegale privind coronavirusul cu funcții de creștere la Institutul de Virusologie Wuhan din China. Nathan Wolfe face parte din comitetul editorial al EcoHealth Alliance și este membru al Consiliului de cercetare științifică în domeniul apărării al DARPA. Wolfe și Daszak au scris împreună o lucrare în 2017 despre "Modele globale în diversitatea coronavirusurilor".

Cercetările imorale în domeniul virologiei care au avut loc în China ar putea foarte ușor să se desfășoare și să fie expuse în Ucraina, Daszak și Wolfe împărtășindu-și cercetările și coordonând noi întreprinderi comerciale care implică fabricarea de arme biologice și dezvoltarea de vaccinuri prădătoare.

Bineînțeles, biolaboratoarele ucrainene ar fi trebuit să fie complet dezafectate după ce politicienii americani au promis să facă acest lucru prin Legea Nunn-Lugar din 2005 privind reducerea amenințărilor prin cooperare. Aceste biolaboratoare au fost operate anterior de Uniunea Sovietică, dar au fost dezafectate după dizolvarea Uniunii Sovietice. Statele Unite au promis că vor distruge toate armele biologice și chimice din aceste situri, dar se pare că există mai multe detalii în această poveste.

De fapt, firma lui Hunter Biden - Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) - a investit o jumătate de milion de dolari în operatorul ucrainean de biolaboratoare Metabiota, folosindu-se în același timp de influența familiei sale la Casa Albă pentru a încheia afaceri cu oligarhi ucraineni. Biden a implicat, de asemenea, Goldman Sachs și Morgan Stanley în aceste investiții (conform e-mailurilor obținute din laptopul lui Hunter Biden). În cele din urmă, și Pentagonul s-a alăturat în cele din urmă Metabiota și a investit 23,9 milioane de dolari într-un contract de cercetare biologică. În 2014, vicepreședintele Metabiota, Mary Guttieri, a comunicat direct cu Hunter Biden, promițând să "valorifice echipa, rețelele și conceptele noastre pentru a afirma independența culturală și economică a Ucrainei față de Rusia și integrarea continuă în societatea occidentală".

Tot în 2014, Hunter Biden a fost contactat de managerul Burisma, Vadym Pozharshki, care dorea să facă o afacere cu Metabiota în Ucraina. Hunter l-a invitat pe managerul Burisma să se întâlnească cu el și cu tatăl său, vicepreședintele de atunci Joe Biden. Cei trei s-au întâlnit la Washington, DC, la 16 aprilie 2015 (conform e-mailurilor din laptopul lui Hunter Biden). Mai puțin de o lună mai târziu, la 12 mai 2014, Hunter s-a alăturat Consiliului de Administrație al Burisma Holdings și a început să câștige 1 milion de dolari pe an. Ca parte a afacerii corupte, doi dintre angajații lui Hunter Biden de la Rosemont Seneca Partners - Neil Callahan și John DeLoche - au fost numiți în consiliul de administrație al Metabiota. Până în luna octombrie a aceluiași an, John DeLoche, director general la RSTP, i-a scris șefului Hunter Biden că firma va "crește investiția noastră în Metabiota cu 250 k".

La 9 octombrie 2014, John DeLoche le-a scris lui Hunter Biden, Devon Archer și managerului RSTP, Rob Walker: "Există cineva pe care să putem suna în DC pentru a ne face o idee despre cât de legitim este văzut Metabiota în cadrul diferitelor agenții guvernamentale? Vrem să ne asigurăm că ne facem cu atenție toate diligențele aici, mai ales că Goldman și acum Morgan Stanley vor face diligențe cu privire la fond și Metabiota în vederea investirii în ambele. În plus, cu cine i-am prezentat în Washington DC? Puteți să ne oferiți o listă cu diverse persoane din cadrul Cornerstone, precum și din afara firmei, cărora le-am făcut cunoștință? Aceste date vor fi incluse în memoriul nostru de investiții pe care încercăm să îl completăm și să îl trimitem potențialilor LP până marți."

La 9 octombrie 2014, Rob Walker a răspuns: "O să pun un prieten să ia legătura cu DoD pe ascuns." La scurt timp după aceea, Departamentul Apărării a acordat 23,9 milioane de dolari Metabiota, sporind implicarea guvernului SUA în dezvoltarea de arme biologice corupte și aducând Metabiota în prim-planul atenției internaționale.

În 2021, Forumul Economic Mondial a consacrat Metabiota drept WEF Tech Pioneer și a promovat această întreprindere coruptă ca fiind viitorul pentru controlul pandemiilor. Membrii WEF lucrează la implementarea pașapoartelor pentru vaccinuri la nivel global, construind în același timp infrastructura pentru a impune un stat de biosecuritate în care libertățile civile și drepturile omului sunt de domeniul trecutului.

Ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoli Antonov, a declarat că actuala administrație americană "nu reușește să suprime discuția publică" și trebuie să răspundă pentru minciunile lor. "Chiar în Statele Unite, au fost inițiate diverse investigații cu privire la bioproiectele federale, inclusiv cu privire la cercetările privind obținerea de funcții și efectele secundare ale vaccinării", a declarat ambasadorul rus la ONU. "Indiferent de modul în care Washingtonul încearcă să se eschiveze, mai devreme sau mai târziu va trebui să răspundă la întrebările care au fost ridicate de Federația Rusă. Nu trebuie să uităm: orice minciună are o dată de expirare".

Antonov a acuzat guvernul american că se "contrazice" încercând să își ascundă programele de biolaborare. Pentagonul numește activitatea lor "proiecte pașnice de cercetare biologică" și a publicat o fișă informativă în 2021, susținând că activitatea lor reprezintă "eforturi de reducere a armelor de distrugere în masă". Antonov a susținut că guvernul SUA "relochează acum în mod activ proiectele neterminate din Ucraina în țările din Asia Centrală și Europa de Est" și transferă programele către "structuri civile", cum ar fi HHS și USAID. "Ei speră în mod evident că acest lucru îi va ajuta să evite criticile și să devieze lovitura de la Pentagon", a susținut Antonov.

Antonov afirmă: "Dacă cercetarea biologică americană în Ucraina a fost pur pașnică, atunci de ce au fost reduse atât de prompt activitățile? De ce aceste probleme sunt gestionate de armată? Răspunsul este evident: Washingtonul a avut și are ceva de ascuns!".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE