Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Operatiunea "Spagă la Aeroport"! Cătălin Lăscuț si Elena Petrașcu o piloteaza pe Rovana Plumb spre un contract de milione de euro

Postat la: 12.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actualul director de la SC Aeroporturi Bucuresti SA, Gabriel Stoe, despre a carui numire controversata Ziuanews a relatat pe larg intr-un articol, este pus in situatia de a intoarce favorurile catre "patronii" sai.

Surse avizate ne informraza ca Stoe (in foto), care practic a fost numit Catalin Lăscuț, de la firma Millenium - cea care detine spatiile (magazine si restaurante) inchiriate in Aeroportul Otopeni - vrea ca in doua saptamani maxim sa prelungeasca contractul cu Millenium si cu DNATA - firma de cathering -, contracte care expira peste 3 ani jumate, cu inca 5 ani de la data expirarii, ceea ce inseamna venituri pentru inca 8 ani si jumatate. Problema e ca Saade Hardan, reprezentantul pe România al DNATA (unde CNAB are 5% si Tarom 31%) nu este de acord (in anumite medii s-a exprimat ca daca face asa ceva risca puscaria!), dar afacerea e gandita si impinsa de la spate de Catalin Lascuț, care mai detine 16,5% din totalul operatiunii financiare, ceea ce-l determina sa faca acest pas pentru implinirea veniturilor sale.

Aceleasi surse foarte bine plasate in acest mediu al transporturilor aeriene, ne asigura ca spaga este de un milion de euro. Si sa vedeti cum merge aceasta suveica a comisioanelor. Lascut vrea sa indeplineasca operatiunea cu Robert Dințoi, nimeni altul decat "pupilul" Rovanei Plumb si consilier de taina al acesteia. Pe Dințoi, Rovana Plumb l-a avut peste tot pe unde s-a putut si pe unde nu s-a putut si pe unde a fost ministru, la Mediu etc. Iar Dințoi e insarcinat de Lascuț "s-o impacheteze pe Rovana", mai ales ca afacerea e cu voia Elenei Petrascu, secretar general al Ministerului Transportului, practic "șefa" ministresei interimare Rovana Plumb.

Si ca o noutate absoluta de can-can la Aeroport, Catalin Lascuț, care e supranumit si regele duty-free, este pe cale sa devina finul cuplului Pandele - Firea, Lascuț fiind un veritabil playboy, deseori zarit in cluburi de noapte si cu vedete de tabloid, platind notele de plata pe la diversi interlopi. Catalin este fiul lui Pavel Lăscuţ, fostul şef al Direcţiei de Supraveghere şi Control din Direcţia Generală a Vămilor. Cei doi, tata si fiu, au deținut restaurantul "Diplomatic" din parcul Herăstrău. Revenind la nunta sa, ca fapt divers - conform celor relatate de presa de scandal -, Lascuț a facut un cadou viitorilor nasi, dar in special Gabrielei Firea, in valoare de aproape 100.000 de euro, pentru ca acestia sa accepte sa-l cunune.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE