ONU va crea un Internet 2.0 fără libertate de exprimare dar cu scoruri de credit social si amprente de carbon pentru toții userii
Postat la: 28.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Organizația Națiunilor Unite a publicat un raport de monitorizare a "Agendei noastre comune 2030", intitulat "Un pact digital global", care, așa cum sugerează și numele, prezintă un cadru pentru controlul digitalizat al omenirii.
Un internet nou-nouț (The New Internet), în care nu este permisă libertatea de exprimare (sub motivatia combaterii fake-news si deep-fake), combinat cu un sistem de notare a creditelor sociale pentru a-i elimina pe "detractori și pe cei care opun rezistență", pare a fi esența documentului, împreună cu un sistem financiar complet nou, bazat pe protocoale de identificare digitală.
"Identificările digitale legate de conturile bancare sau de bani mobili pot îmbunătăți furnizarea de protecție socială și pot servi pentru a ajunge mai bine la beneficiarii eligibili", explică documentul. "Tehnologiile digitale pot contribui la reducerea scurgerilor, a erorilor și a costurilor în conceperea programelor de protecție socială."
"A Global Digital Compact" are și componente legate de încălzirea globală și de schimbările climatice. Întreprinderile și chiar persoanele fizice vor fi urmărite pe baza așa-numitei lor "amprente de carbon" și vor fi evaluate pentru ce "libertăți" le sunt permise în funcție de respectarea dictaturilor climatice. "Senzorii și monitoarele conectate la internetul obiectelor, platformele de date bazate pe cloud, sistemele de urmărire bazate pe blockchain și pașapoartele digitale ale produselor deblochează noi capacități de măsurare și urmărire a impactului social și de mediu în cadrul lanțurilor valorice", se arată în document.
Pentru ca planul să fie un succes, sectorul privat va trebui să fuzioneze cu sectorul public în multe domenii ale vieții de zi cu zi. Acest lucru reprezintă o componentă de bază a comunismului, deoarece guvernul înghite în cele din urmă sectorul privat. "Parteneriatele dintre state, sectorul privat și societatea civilă valorifică capacitatea instrumentelor digitale de a oferi soluții pentru dezvoltare în cadrul Obiectivelor de dezvoltare durabilă", susține ONU. "Printre exemple se numără Alianța pentru infrastructura publică digitală, Coaliția pentru durabilitatea digitală a mediului și parteneriatele public-privat pentru răspunsul la dezastre".
O preocupare deosebită pentru ONU în statul de control cibernetic preconizat este asa-zisa răspândire a libertății de exprimare online. Viziunea sa asupra Internetului 2.0 va elimina insă orice exprimare liberă pe care statul o consideră "ofensatoare" sau "nepotrivită" pe baza narațiunilor prescrise de Ministerul Adevărului. "Dezinformarea, discursul instigator la ură și activitățile rău intenționate și criminale din spațiul cibernetic cresc riscurile și costurile pentru toți cei care se află online [...] trebuie să consolidăm responsabilitatea pentru actele dăunătoare și rău intenționate online", afirmă ONU în document.
Acestea sunt doar punctele evidente prezentate în "Un pact digital global". Există aspecte subtile suplimentare ale documentului, care includ o agendă delimitată de rasismul antialb, sau ceea ce globaliștii numesc "echitate". Ni se spune că cei care nu sunt albi trebuie să beneficieze de un "acces" mai mare la resurse și oportunități. Iar zonele din lume care nu au internet trebuie să se conecteze imediat, astfel încât să poată deveni parte a ordinii sociale a "minții de stup" preconizate de ONU.
"În concluzie, Digital Global Compact" este un act legislativ globalist care servește scopul final al politicii globaliste: Controlul tuturor aspectelor vieții, realizat prin introducerea unui filtru digital între oameni și realitate", transpare din acest plan. Bănci, comunicare, consum de media, cumpărături. Fiecare interacțiune pe care o va avea utilizatorul se va face prin intermediul unei "membrane digitale" care poate atât să monitorizeze schimburile cu lumea.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Fenomenul care sfidează logica: „Timp Negativ" observat în experimente cuantice. Descoperirea controversată despre natura realității
Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că au demonstrat existența „timpului negativ" într-un mod fizic și concret, nu doar teoretic. Rezultatele experimentelor lor, deși încă nepublicate într-un jurnal de specialitate, au atras atenția și scepticismul comunității științifice internaționale.
-
Oamenii de știință au descoperit un al doilea nucleu ascuns în interiorul Pământului
Miezul interior nu este doar o minge solidă de nichel și fier, ci este format din două straturi: o regiune centrală distinctă înglobată într-un înveliș exterior.
-
Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
Previziunile Babei Vanga continuă să fascineze și să înspăimânte, chiar și la aproape trei decenii de la moartea sa. Pentru anul 2025, celebra clarvăzătoare a făcut profeții alarmante, sugerând că ar putea marca „începutul apocalipsei".
-
Descoperirea finalului de an: Astronomii au găsit canale ascunse ce leagă sistemul nostru solar de alte colțuri ale universului
Sistemul nostru solar este situat într-o zonă specifică a spațiului cosmic, denumită Bula Fierbinte Locală, o regiune ce se extinde pe aproximativ 300 de ani-lumină, formată în urma mai multor explozii stelare de tip supernovă. Ultimele observații științifice au scos la iveală un detaliu extrem de important.
-
CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
O ancheta incendiara a snoop.ro demonstreaza ca promovarea masiva a lui Calin Georgescu de pe tik-tok nu a fost un atac cibernetic rusesc.
-
Joe Biden a aprobat unul dintre ultimele sale acte și aruncă în aer relația dintre SUA și China
Preşedintele american, Joe Biden, a aprobat un ajutor militar de 571 de milioane de dolari pentru Taiwan, a anunţat vineri Casa Albă.
-
Elon Musk, mesaj exploziv, despre alegerile din România: "Cum să nu fie considerat un dictator?!"
Omul de afaceri Elon Musk, cel mai apropiat om al lui Donald Trump, a distribuit articolul unui jurnalist Reuters, care analizează situația politică din România. După ce a citit detaliile din țara noastră, Elon Musk s-a întrebat cum poate un judecător să anuleze alegerile prezidențiale și să nu fie considerat un dictator.
- Veste bună pentru clienții Hidroelectrica: facturile din octombrie și noiembrie vor fi recalculate și vor fi mai mici
-
C'est fini! Clotilde Armand a renunțat la mandatul de senator
Fostul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, declarată incompatibilă de ÎCCJ, a renunțat vineri la mandatul de senator USR de București pe care l-a câștigat la alegerile parlamentare, după ce în urmă cu o zi a mers să-și preia mandatul.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Bolojan a dat jos 28 de statui românești și a pus 10 monumente pentru Ungaria!
- 2.SRI a intors armele: blochează ordinele lui Klaus Iohannis pentru a preveni o lovitură de stat care sa păstreze la putere actualul regim
- 3.De ce ar fi fost chemat Marcel Ciolacu la Budapesta. Telefonul care a schimbat soarta României!
- 4.O să iasă un iureș de nedescris: Horațiu Potra a condus operațiuni neoficiale în numele statului român
- 5.Rusia vrea o nouă ordine mondială și fragmentarea Ucrainei într-un plan secret adresat SUA
- 6.Până la urmă, rușii lui Putin, sau oamenii lui Trump l-au propulsat pe orbita prezidentialelor pe Georgescu?
- 7.Cercetarile secrete ale Pentagonului: Reîncarnarea este reală. Pe ce informații se bazează raportul serviciilor de informatii
- 8.Fost procuror general identifică o greșeală care ar putea fi speculată de Călin Georgescu
- 9.O criză mondială uriașă despre care nimeni nu vorbește: urmează un colaps major pentru jumătate dintre cele mai mari economii ale lumii
- 10.Angela Merkel face dezvăluiri. Fostul cancelar al Germaniei nu crede in șarada lui Donald Trump
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu