Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O mare casă de asigurări de sănătate publică dovezi că până la 3 milioane de oameni ar putea suferi efecte adverse ale vaccinului Covid-19

Postat la: 26.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre cele mai mari companii de asigurări de sănătate din Germania, BKK, a analizat raportările a 10,9 milioane de persoane asigurate pentru a determina rata complicațiilor vaccinului Covid-19 și a găsit date alarmante, potrivit unui nou raport al unuia dintre cele mai bine vândute ziare din Germania, Die Welt.

„Conform calculelor noastre, considerăm cât se poate de realiste până în prezent 400.000 de vizite la medic ale asiguraților noștri din cauza complicațiilor vaccinării. Extrapolată la populația totală, această valoare ar fi de trei milioane", a spus Andreas Schöfbeck, membru al consiliului BKK, pentru Die Welt. „Cifrele care au rezultat din analiza noastră sunt foarte departe de cifrele anunțate public. Ar fi lipsit de etică să nu vorbim despre asta." Noile date sunt un „semnal alarmant", a adăugat Schöfbeck.

Scrisoarea-bombă, care vine într-un moment în care Germania dezbate în mod activ posibilitatea introducerii vaccinării obligatorii, subliniază, de asemenea, câte persoane ar fi putut suferi de efecte secundare ale vaccinului în țară. Toate cele 400.000 de persoane identificate ca suferind de efecte secundare au fost identificate printr-un cod specific folosit de medici pentru a enumera efectele secundare ale vaccinului, potrivit Schöfbeck.

„Dacă aceste cifre sunt extrapolate la întregul an, 2,5 până la 3 milioane de oameni din Germania au primit probabil tratament medical din cauza efectelor secundare ale vaccinării după serul anti-Covid-19. Vedem acest lucru ca un semnal de alarmă semnificativ care trebuie luat în considerare atunci când vaccinurile sunt utilizate în continuare. În opinia noastră, cifrele pot fi validate relativ simplu și într-un termen scurt, solicitând celorlalte tipuri de asigurări (AOKen, case de asigurări de sănătate substitutive etc.) să evalueze în mod corespunzător datele de care dispun."

Schöfbeck a indicat că numărul reacțiilor adverse ale vaccinului este mult mai mare decât cele raportate oficial de Institutul Paul Ehrlich (PEI) din Germania, care este autoritatea care publică date despre efectele vaccinului. Compania de asigurări BKK ProVita a transmis datele din evidențele lor către PEI.

Compania de asigurări de sănătate a avut analizate datele milioanelor de asigurați din grupul BKK. Pe baza datelor evaluate, Schöfbeck concluzionează, de asemenea, că „nu poate fi exclus un risc pentru viața umană". El a trimis recent o scrisoare lui Klaus Cichutek, președintele PEI, scrisoarea fiind livrată și altor organizații conexe.

Faptul că BKA este un asigurător de sănătate atât de mare în Germania acordă importanță cererilor sale, accesul asigurătorului la milioane de dosare medicale anonimizate oferindu-i o imagine de ansamblu amplă asupra populației germane. Scrisoarea subliniază că până la 4 până la 5% din populația germană ar fi putut fi afectată de efectele secundare ale vaccinului.

Deci, de ce BKK raportează mult mai multe efecte secundare ale vaccinului decât datele oficiale din PEI. Schöfbeck subliniază că principala cauză poate fi procesul anevoios de completare a formularelor cu efecte secundare ale vaccinului, care îi suprasolicită pe medici până la punctul în care pur și simplu nu vor să se mai complice.

„În opinia noastră, există o sub-raportare semnificativă a efectelor secundare ale vaccinării. Este esențial să identificăm cauzele acestui lucru pe termen scurt. Presupunem că, deoarece nu se plătește nicio remunerație pentru raportarea efectelor secundare ale vaccinărilor, PEI nu este adesea informată din cauza efortului prea mare. Medicii au anunțat că este nevoie de aproximativ o jumătate de oră pentru a anunța suspectarea deteriorării vaccinului. Înseamnă că 3 milioane de cazuri suspectate de efecte secundare ale vaccinării necesită aproximativ 1,5 milioane de ore de lucru pentru medici. Acesta echivalează cu volumul de muncă anual pentru 1.000 de medici", a spus Schöfbeck.

Scrisoarea a fost, de asemenea, transmisă Asociației Medicale din Germania, Asociației Naționale a Medicilor din Asigurări de Sănătate Statutare și Asociației Naționale a Asigurărilor de Sănătate Statutare, potrivit Remix News.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE