Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nou atac la consilierul lui Vlad Voiculescu in scandalul "Pantalonaș e nepot de colonel în Securitate"!

Postat la: 11.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook a devenit câmpul de bătălie al jurnaliștilor craioveni Cristian Vasilcoiu și Ștefan Voinea. Apropiat de Lia Olguța Vasilescu, fostul consultant media al PSD l-a poreclit „Pantalonaș" pe Voinea, despre care susține că este nepotul unui colonel din Securitatea lui Nicolae Ceaușescu!

De fapt, Cristian Vasilcoiu preia un material publicat de ziuanews.ro, în care se vorbește despre rețeaua care controlează acum Ministerul Sănătății. Pornind de la articolul „Vlad Voiculescu si nepoții Securității lui Ceaușescu au preluat Ministerul Sănătății", Cristian Vasilcoiu forțează atacul la adresa lui Ștefan Voinea. „Știți ce au în comun ministrul Sănătății Vlad Voiculescu și consilierul său Ștefan Voinea!?", întreabă fostul consilier al Olguței Vasilescu. „Tatăl lui Vlăduț a fost turnător la Securitatea comunistă, iar bunicul lui «Pantalonaș» a fost colonel în aceeași Securitate!", răspunde tot Cristian Vasilcoiu. „Că tot vorbește beizadeaua familiei Voinea de «sistem»! Scrie în acest articol, din ianuarie 2021, în care mai scrie și cum a fost săltat «Pantalonaș» și cine l-a făcut scăpat de pușcărie! P.S.: Voineo, pe ziariști nu îi mai dai în judecată!?", încheie Vasilcoiu cu un mesaj transmis direct lui Ștefan Voinea.

Cristian Vasilcoiu, atac la consilierul lui Vlad Voiculescu.

Conform articolului citat de Vasilcoiu din ziuanews.ro, în jurul lui Vlad Voiculescu s-a „croșetat" o „încrengătură cel puțin ciudată" de numiri în funcții publice. Astfel, unul dintre consilierii pe probleme de comunicare, Ștefan-Adrian Voinea, e nepotul al lui „Adrian Voinea, de la Calafat, colonel de Securitate și secretarul organizației PCR". Despre Ștefan Voinea se mai spune că „a avut o tinerețe tumultoasă, specifică, de altfel, beizadelelor". Concret, se zvonește că „în anii 2002-2003 acesta ar fi fost chiar reținut pe baza unor suspiciuni de utilizare de carduri false, acuzații de care ar fi scăpat sprijinindu-se pe poziția foarte influentă a tatălui său".

Ștefan Voinea este fostul director al „Gazeta de Sud", cel mai influent ziar din Oltenia. El „afirma că tatăl său, Adrian Voinea, a înființat ziarul în 1995, cu banii primiți de la Eugen Arnăutu, reprezentantul lui George Constantin Păunescu. Firma din spatele ziarului, înființată în septembrie 1994, Media Sud Europa SA, este controlată de Păunescu. Un alt acționar «de marcă» este Polyana-Daniela-Luminița Cristescu, fosta soție a lui Nicu Ceaușescu".

Pe de altă parte, ministrul Vlad Voiculescu plănuiește „promovarea unei ordonanțe de urgență referitoare la alocări bugetare care vor fi direcționate în campania de comunicare privind vaccinarea". „Surse guvernamentale vorbesc despre circa 200 de milioane de lei, care vor fi puși la dispoziția unor agenții de relații publice, care ar urma să aloce 3% în scopuri de producție de materiale, iar restul să cumpere spațiu publicitar". Din această perspectivă, desemnarea drept consilierul a lui Ștefan Voinea capătă un nou sens.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE