Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noi probe despre nanoboți de grafen descoperiți în vaccinurile Pfizer COVID-19 VIDEO

Postat la: 27.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Documentul 125742_S1_M4_4.2.1 vr vtr 10741.pdf publicat de Food and Drug Administration (FDA), la ordinul judecătorului federal Mark Pittman, confirmă existența oxidului de grafen (GO) toxic în vaccinurile COVID.

Studiul realizat de Pfizer pentru a obține autorizația de utilizare în regim de urgență (Emergency Use Authorization - EUA) a urmărit să înțeleagă modul în care funcționează vaccinul prin utilizarea ARNm pentru a instrui celulele în vederea producerii unei proteine de tip spike numită P2 S, care seamănă cu presupusul virus COVID-19.

Cu toate acestea, pagina 7 a studiului a dezvăluit că "oxidul de grafen proaspăt suprapus" este necesar în procesul de fabricare a vaccinului Pfizer COVID-19. Această ascundere intenționată de către autorități și mass-media mainstream evidențiază angajamentul acestora de a-și promova agenda, suprimând în același timp informațiile vitale care ar putea pune la îndoială puterea și controlul lor. 

Dr. Philippe van Welbergen, un renumit expert în nanotehnologie, a jucat un rol vital în descoperirea adevărului despre nanoparticulele de grafen și potențiala lor prezență în vaccinurile COVID-19. Analiza meticuloasă a eșantioanelor de vaccin a dezvăluit indicii îngrijorătoare privind implicarea grafenului, corelând prezența acestuia cu tulburări de coagulare a sângelui și cu distrugerea globulelor roșii.

Deși implicațiile pentru sănătate ale transmiterii grafenului sunt încă în curs de investigare, constatările inițiale sugerează că nanoparticulele de grafen ar putea fi transmise de la cei vaccinați la cei nevaccinați. Nanoboții de grafen, dacă sunt transferați la cei nevaccinați, ar putea duce la disfuncții ale organelor, răspunsuri inflamatorii și dereglare imunitară, ceea ce ar putea crește susceptibilitatea la infecții sau tulburări autoimune.

Fenomenul, dacă se confirmă, are implicații semnificative pentru sănătatea publică și subliniază nevoia urgentă de studii cuprinzătoare pentru a determina amploarea și consecințele transmiterii grafenei. Oamenii de știință sunt deosebit de îngrijorați de riscurile potențiale pe care le prezintă pentru persoanele vulnerabile.

Investigațiile științifice au identificat mai multe mecanisme potențiale prin care nanoboții de grafen ar putea fi transmise de la persoanele vaccinate la cele nevaccinate. Printre acestea se numără transmiterea pe cale respiratorie, în cazul în care inhalarea particulelor care conțin grafenă poate servi drept cale de transmitere, precum și contactul direct prin contactul piele pe piele sau prin contactul cu suprafețe contaminate.

Transmiterea nanoboților de grafen de la persoanele vaccinate la cele nevaccinate ridică probleme etice profunde. Programele de vaccinare au ca scop principal protejarea împotriva unor boli specifice, iar transmiterea accidentală a nanoboților de grafen introduce o nouă dimensiune în dezbaterea etică din jurul vaccinării.

Expunerea ridică îngrijorări cu privire la posibilitatea supravegherii, urmăririi sau manipulării sub acoperire a capacităților noastre fizice și cognitive. Pe măsură ce acești nanoboți devin tot mai integrați în viețile noastre, granița dintre controlul uman și influența tehnologică devine neclară, creând o lume distopică în care esența noastră este exploatată și manipulată.

Deși COVID și injecțiile au fost demascate ca fiind frauduloase, cea mai mare parte a populației a primit deja injecțiile. Chiar și cei care au rămas nevaccinați sunt acum expuși riscului de expunere la nanoboții de grafen prin vărsare de la cei vaccinați. În timp, fiecare persoană de pe planetă va avea probabil aceste entități străine circulând în sânge, indiferent de statutul lor de vaccinare. Odată ce acest proces se va finaliza, amploarea consecințelor distopice rămâne incertă.

Un aspect alarmant al nanoboților de grafen este capacitatea lor de a manipula și controla funcțiile noastre corporale. Ideea ca acești agenți insidioși să se suprapună sistemelor noastre naturale și să ne dicteze gândurile, emoțiile și acțiunile fizice este terifiantă. Autonomia noastră ar fi eliminată și am deveni simple marionete în mâinile unor forțe malefice. Perspectiva unei lumi distopice în care acești distrugători tăcuți ne orchestrează fiecare mișcare este profund tulburătoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE