Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












New York Times: Donald Trump a fost pus sub acuzare. Marți urmează sa fie arestat!

Postat la: 31.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Informațiile primite pe surse din sistemul judiciar american de către the New York Times relevă că Biroul procurorilor din NY ar fi terminat rechizitoriul lui Donald Trump și-l vor aresta marțea viitoare.

Sub titlul: „Donald Trump este inculpat în New York," gazeta progresistă susține că Trump va fi primul fost președinte care se confruntă cu acuzații penale.

Magistrații l-au acuzat că ar fi cumpărat tăcerea unei vedete porno, prin intermediul unui avocat. El este învinovățit că ar fi plătit suma de 130.000 de dolari din conturile companiei, diminuând astfel cheltuielile firmei, aducând un prejudiciu fiscului american. Procurorii au fost văzuți ieri intrând în clădirea Lower Manhattan, în care jurații deliberau. Unul dintre ei purta o copie a legii penale, care e folosită deobicei pentru a citi marilor jurați încadrările penale ale inculpatului, înainte de votul acestora.

Sursele NYT susțin că avocații lui Trump au fost contactați de către procurorii de caz și că ar trebui să se predea marțea viitoare.

Prima reacție publică a lui Trump a fost pe rețeaua sa de socializare Truth Social. I-a numit pe cei care l-au pus sub acuzare „huligani și monștri ai stângii radicale." Pledează în continuare nevinovat. Câțiva suporteri ai candidaturii sale s-au adunat în fața reședinței sale din Miami, scandând în favoarea sa. Șoferii care treceau prin zonă au salutat protestul, claxonând îndelung.

Ziarul american de stânga recunoaște că prin arestarea sa vor arunca în aer alegerile prezidențiale din 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE