Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Michelle Obama s-a înregistrat pentru a vota ca bărbat în 1994 potrivit Consiliului Electoral al statului Illinois!

Postat la: 25.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fosta Primă Doamnă Michelle Obama a fost înregistrată pentru a vota ca bărbat din 1994 până în 2008, potrivit unor documente oficiale obținute de la Illinois State Board of Elections. Documentele oficiale mai arată că Obama și-a schimbat oficial sexul în femeie în 2008, în același an în care soțul ei a candidat la președinție.

Documentele oficiale au fost obținute de la statul Illinois de către documentaristul Joel Gilbert, care explică faptul că a decis să "adopte o abordare serioasă" pentru a afla despre trecutul lui Michelle Obama, deoarece mass-media mainstream refuză să abordeze acest subiect. Dar nu se aștepta să găsească dovada că ea s-a înregistrat pentru a vota ca bărbat timp de 14 ani. Gilbert a fost uimit când a primit cărțile oficiale de înregistrare a votanților lui Michelle Obama din 1994 și 2008. Descriind procesul de deslușire a "schimbării identității sexuale" a lui Michelle Obama, Gilbert scrie:

"După ce am obținut recent documente oficiale de la statul Illinois, iată ce pot spune cu certitudine: Am găsit dovada în documentele oficiale că Michelle Obama s-a înregistrat pentru a vota ca bărbat în 1994. De asemenea, am dovada oficială că, după 14 ani în care a votat ca bărbat, Michelle Obama și-a schimbat sexul în 2008 din bărbat în femeie. Aceasta nu este o altă prostie din social media, ci un fapt. Am obținut documentele de la Comisia Electorală a statului Illinois abia săptămâna trecută. Iată cartea oficială de înregistrare a lui Michelle Obama din 1994, când s-a înregistrat pentru a vota ca bărbat. Litera M este încercuită la rubrica Sex".

O sincronizare remarcabilă: "La 14 iulie 2008, când soțul ei era pe cale să fie nominalizat de democrați pentru președinție, și-a schimbat sexul din bărbat în femeie." Și înainte de a-l acuza pe Joel Gilbert că a conspirat pentru a o înscena pe Michelle Obama și a o defăima în mod fals ca fiind transsexuală, există un fapt pe care ar trebui să-l rețineți. În ciuda faptului că a descoperit că Michelle Obama s-a înregistrat pentru a vota ca bărbat în 1994, Gilbert încă nu crede că aceasta s-a născut bărbat. El crede, în mod caritabil, că ea trebuie să fi "bifat căsuța greșită" și că s-a înregistrat din greșeală pentru a vota ca bărbat. El explică:

"Înregistrarea ei ca bărbat a fost probabil o eroare materială de vreun fel făcută atunci când Michelle a completat formularul de înregistrare a alegătorilor din 1994. Probabil că a observat-o abia în 2008 și a corectat-o în mod corespunzător." Unii oameni chiar vor să creadă ceea ce li se spune. Încă din primele zile ale administrației Obama, cetățeni din toată lumea au studiat videoclipuri și fotografii ale lui Michelle Obama și au spus că aceasta este bărbat. În 2014, comedianta Joan Rivers a alimentat ambele zvonuri, răspunzând unui reporter TMZ care a întrebat-o în mod inocent dacă SUA vor alege vreodată un președinte homosexual:

"Am avut-o deja cu Obama, așa că haideți să ne calmăm", a spus Rivers, înainte de a adăuga: "Știți că Michelle este un transsexual". Când i s-a cerut să își clarifice remarca, ea a articulat încet: "Un trans-gen-der. Știm cu toții". Comentariile lui Rivers au alimentat postările pe rețelele de socializare ale unor fotografii care sugerează că Michelle este de fapt un bărbat, precum și videoclipuri cu încetinitorul cu prim-planuri în care dansează în cadrul emisiunii The Ellen DeGeneres Show, care pretind că arată ceva ce se ascunde în pantalonii ei.

Mai puțin de două luni mai târziu, Rivers a murit în urma a ceea ce trebuia să fie o intervenție minoră la nivelul gâtului. Inutil să mai spunem că moartea ei neașteptată a dat drumul la zvonuri și chiar și familia lui Barack Obama a alimentat zvonul. Pe Twitter, fratele mai mare al lui Barack, Malik, a lăsat să se înțeleagă că știe adevărul. Înainte de a tăcea brusc, a șters tweet-ul original și a refuzat să confirme sau să infirme acuzațiile despre "BIG MIKE".

În mod remarcabil, Barack Obama însuși a alunecat și i-a spus "Michael"... de mai multe ori. Hmm... Ați întâlnit vreodată un bărbat care își numește din greșeală soția cu numele unui bărbat? Discreția este în centrul strategiei pe termen lung a familiei Obama încă din prima zi. Barack și complicii săi au pregătit-o pe Michelle să candideze la președinție încă din 2016. Ca un prim pas, cuplul de putere a semnat o ofertă de 65 de milioane de dolari pentru a-și scrie memoriile respective imediat ce au părăsit Casa Albă.

Un alt indiciu revelator al planurilor democraților pentru Michelle a venit atunci când i-au acordat râvnitul rol de vorbitor principal la Convenția Națională Democrată din 2020. Ca o paralelă, Barack a fost vorbitorul principal al convenției în 2004, cu patru ani înainte de a fi desemnat candidat în 2008. La ultima verificare, Michelle avea peste 18 milioane de urmăritori pe Facebook, 20 de milioane pe Twitter și aproape 50 de milioane pe Instagram. Când ea scrie pe Twitter, de obicei cu o tentă politică, democrații o ascultă.

Dar ea va fi un candidat vulnerabil pentru că are atât de multe de ascuns. Joe Gilbert, cineastul care a obținut cărțile ei de înregistrare a alegătorilor, spune: "Doar adevărul o poate opri". Adevărul nu este cel mai bun prieten al lui Michelle. Ea s-a prefăcut că este ceva ce nu este încă de când a apărut pe scena națională.

Mai multe amanunte si documente AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE