Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Merk scoate pe piață medicamentul anti-Covid, prețurile vaccinurilor se prabusesc. Iohannis/Cîțu au cumpărat ca înecații 120 de milioane de doze

Postat la: 07.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consultantul si analistul politic Cozmin Gușă comenteaza pe pagina sa de Facebook:

"În câteva luni va fi scos pe piață Molnupiravir, produs de către compania farmaceutică Merck, despre care până și Fauci a declarat după testări că te vindecă de Covid-19, fără a mai fi necesare nici internarea și bineînțeles, nici vaccinul. În mod clar că în câteva săptămâni vor mai apărea medicamente similare, care vor prăbuși strategia cinică și periculoasă a marilor companii/guverne ce vor să ne bage pe gât vaccinul, neținând cont de consecințele pentru sănătatea noastră, ci doar de bani.

Acțiunile producătorilor de vaccin s-au prăbușit ieri pe burse după anunțul despre medicament, spre exemplu Moderna scăzând cu cca 10%, iar prețurile vaccinurilor se vor prăbuși și ele în mod accelerat, plus că dozele achiziționate de către noi vor deveni numai bune de aruncat. Am avertizat în luna iulie că acțiunea Iohannis-Cîțu de a ne burduși cu 120 de milioane de doze este păguboasă, nu s-a sesizat DNA decât în septembrie, așa că avem produsă o pagubă de câteva miliarde de euro, pentru că acel contract este ferm și cu obligația plății.

Tot ieri și tardiv a început o investigație și la nivelul UE despre ilegalitatea achiziționării dozelor, ce-o vizează pe Ursula von der Leyen, nu m-aș mira să fie vinovată de fraudă, ea este oricum o recidivistă.

Nu vreau să cuantific aici frustrarea celor ce s-au vaccinat în mod inutil, e dureros, dar vreau să subliniez jegoșenia politicienilor, medicilor și mass-media ce-au participat la această mascaradă planetară, știind că virusul a fost creat artificial și pandemia indusă ca parte din războiul geopolitic menit să reseteze ordinea mondială..."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE