Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mercola: Inteligenta Artificială Universală este Fiara Apocaliptică ce trebuie înfrântă!

Postat la: 08.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autor: Dr. Joseph Mercola

Recunoașterea facială este o parte esențială a structurii de control, deoarece va fi „parola" pentru identitatea ta digitală. Până la sfârșitul anului 2022, în lume vor exista 1 miliard de camere de supraveghere care colectează date, toate conectate la Internet și la Inteligența Artificială (IA). De asemenea, camerele și dispozitivele de înregistrare audio din telefoanele mobile, automobile și aparate inteligente colectează și distribuie date.

Toate aceste date sunt apoi folosite pentru a acorda fiecărei persoane un scor individual, bazat pe comportamentul, manifestarea și interacțiunea sa cu lumea. În cele din urmă, scorul tău de credit social va dicta ce vei putea sau nu face, ce vei putea sau nu cumpăra și unde poți merge. Inteligența artificială (IA) este o componentă crucială, fără de care sistemul de control nu poate funcționa. Cel mai simplu mod de a te opune acest sistem este să „înfometezi" IA, să nu-i mai dai acces la date, refuzând să folosești tehnologiile care colectează și distribuie datele tale personale.

Toți acești factori se acumulează acum pentru a face posibil controlul asupra populației globale. După cum a menționat Zeee, această închisoare digitală, care este deja construită în mare parte, va însemna întemnițarea finală a omenirii. Jabbi face o prezentare care explică închisoarea digitală pe care o creează identitatea digitală - cu alte cuvinte, modul în care identitatea noastră digitală are legătură cu viitorul sistem de credit social și va controla ceea vom putea sau nu să facem în viața noastră de zi cu zi.

După cum a menționat Jabbi, camerele de supraveghere cu software de recunoaștere facială au fost deja instalate în întreaga lume. Ele reprezintă o parte esențială a structurii de control, iar această supraveghere va fi legată de identitatea digitală, de sistemul de punctaj de credit social, de urmărirea amprentei de carbon, CBDC și multe altele. Recunoașterea facială ne-a fost vândută ca fiind in instrument excelent care ne asigură confortul și securitatea. Cu recunoașterea facială, nu trebuie să vă amintiți codurile sau parolele și, întrucât nimeni nu are chipul vostru, atunci acest instrument ar trebui să vă păstreze conturile personale mai în siguranță.

Însă, ca și în cazul majorității celorlalte tehnologii care ne sunt vândute sub pretextul confortului și al securității, recunoașterea facială constituie, în fond, un instrument de control în masă și o parte esențială a închisorii digitale individuale. După cum a explicat Jabbi, sistemul de control chinezesc se bazează pe recunoașterea facială în combinație cu un sistem de credit social. El descrie sistemul chinezesc de credit social ca fiind un sistem de feedback care răspunde în funcție de comportamentul tău. Ceea ce este un lucru necunoscut de majoritatea occidentalilor, un sistem identic a fost deja pus în aplicare în culise în țările occidentale, doar că nu ne-a fost adus încă la cunoștință acest lucru.

Până la sfârșitul anului 2022, în lume vor exista 1 miliard de camere de supraveghere care colectează date, toate conectate la Internet și la Inteligență Artificială (IA). Statele Unite au, de fapt, cele mai multe camere de supraveghere pe cap de locuitor. China este pe locul doi, iar Marea Britanie, pe locul trei. Pe lângă această colectare de date, camerele și dispozitivele de înregistrare audio din telefoanele mobile, din automobile și aparatele inteligente colectează și distribuie date, chiar și atunci când sunteți acasă.

Toate aceste date sunt apoi folosite pentru a acorda fiecărei persoane un scor individual bazat pe comportamentul, manifestarea și interacțiunea sa cu lumea. În cele din urmă, acest scor - scorul tău de credit social - va dicta ce putem face sau nu, ce putem cumpăra și unde putem merge. După cum a menționat Jabbi, există și mecanisme de control suplimentare încorporate în hardware-ul unor echipamente deja existente. De exemplu, mulți stâlpi de lumină inteligenți au încorporate stații de încărcare pentru drone, care în viitor vor fi folosite în scopul aplicării legii și supravegherii comportamentale. Vom fi în mare parte supravegheați de IA și de mașini.

Acești stâlpi de lumină inteligenți pot fi folosiți și ca arme. Sunt încorporate LED-uri care au puterea de a incapacita. Denumite uneori „Puke Rays" pentru capacitatea lor de a induce greață severă, aceste echipamente LED sunt arme proiectate ca o lanternă care emit o serie de „impulsuri aleatorii de diferite culori" extrem de luminoase, rapide și bine focalizate. Potrivit lui Jabbi, aceste lumini pot induce, de asemenea, leziuni ale creierului, leziuni ale coloanei vertebrale, boli și probabil chiar moartea.

Totodată, LED-ul, combinat cu radarul de pe unii stâlpi inteligenți, poate fi utilizat pentru a identifica persoanele care poartă arme și, teoretic, ar putea fi folosit ca armă pentru a elimina în mod selectiv persoanele care poartă arme. Identitatea digitală a fost descrisă de Forumul Economic Mondial (WEF) ca fiind un nou capitol al Contractului social. După cum a menționat Jabbi, problema este că niciunul dintre noi nu și-a dat consimțământul pentru noul Contract social al WEF. Acesta este revizuit de către WEF și aliații săi și impus nouă, fără consimțământul nostru.

Marea majoritate a oamenilor nici măcar nu știe ce presupune, de fapt, acest nou Contract social și nici cum le va afecta viața personală de zi cu zi sau capacitatea individuală de luare a deciziilor. Din motive evidente, acest lucru nu a fost niciodată specificat, deoarece, dacă ar fi pe deplin înțeles de toată lumea, practic nimeni de pe pământ nu l-ar accepta. În fond, niciun om cu gândire normală nu poate accepta ca viața lui să fie dictată de altcineva.

După cum se arată în graficul de mai sus, identitatea noastră digitală va fi necesară pentru a debloca toate aspectele vieții, de la conectarea la Internet până la accesarea serviciilor sociale, călătorii, mâncare, cumpărături și servicii financiare. Dacă scorul tău de credit social este prea scăzut, unul sau mai multe dintre aceste aspecte pot fi dezactivate și indisponibile pentru tine. „Prin urmare, implicit, ești permanent un prizonier", spune Jabbi.

Identitatea ta digitală este confirmată prin recunoașterea facială și este legată de scorul tău social, de scorul amprentei de carbon și de CBDC-uri. Pe măsură ce scad scorul tău social și cel legat de amprenta de carbon, scade și capacitatea ta de cumpărare. După cum a menționat Zeee, pașaportul internațional pentru vaccinare propus la întâlnirea G20 din 2022 este, cel puțin în acest moment, pasul-cheie în efortul de a introduce pe toată lumea în sistemul de identificare digitală. Prin urmare, împiedicarea adoptării pașapoartelor de vaccinare este un pas esențial în opoziția față de întregul sistem de închisoare digitală.

De asemenea, trebuie să respingem pașaportul de vaccinare dacă nu vrem să fim cobai pentru tot restul vieții. Zeee citează documente care menționează că 500 de vaccinuri noi vor fi gata până în 2030, vaccinuri care vor viza cele mai comune boli. Este posibil ca faptul de a avea un statut de vaccinare actualizat să fie una dintre cerințele pentru menținerea unui pașaport valabil, care va servi și ca identitate digitală.

Cu alte cuvinte, refuzul vaccinului poate fi folosit pentru a-ți fi anulat sau „blocat" ID-ul tău digital, astfel încât nu vei mai putea face nimic, nu vei mai putea merge nicăieri și nu vei mai putea cumpăra nimic. Întrebarea este: care vor fi acele vaccinuri? Practic, nu veți avea de ales decât să vă conformați, chiar dacă credeți sau știți că un vaccin vă poate vătăma sau ucide, așa cum se întâmplă în cazul vaccinurilor anti-COVID.

După cum a explicat informaticianul Aman Jabbi, noul Contract social creat de WEF și aliații săi constituie un sistem bazat pe zero încredere. Într-o închisoare fizică, deținuții sunt supuși unei politici bazate pe zero încredere. Cu alte cuvinte, gardienii nu au încredere în prizonieri și există măsuri de securitate pentru a se asigura că se comportă adecvat. Noul sistem penitenciar în aer liber conceput de WEF se bazează pe aceeași premisă.

Oriunde mergeți, trebuie să dovediți cine sunteți și că valorile dvs. sunt în conformitate cu regulile în vigoare. Așadar, pentru a cumpăra alimente, nu trebuie doar să vă identificați, astfel încât achiziția dvs. să poată fi înregistrată permanent ca una dintre achizițiile dvs., dar trebuie și să respectați anumite standarde de conformitate, altfel CBDC-ul dvs. nu va funcționa. Valoarea implicită în acest sistem este refuzul, astfel că orice doriți să faceți - absolut orice - trebuie să fie deblocat prin ID-ul dvs. digital. După cum a menționat Jabbi, „Odată ce vom accepta identitatea digitală, acest lucru va însemna sfârșitul pentru umanitate."

Pentru a vă impune accesul condiționat la viață, va fi folosit geofencing-ul (restricționarea zonală). Stâlpii de lumină inteligenți echipați cu LED-uri care au puterea de a incapacita pot fi utilizați pentru a vă împiedica să treceți dincolo de zona desemnată, dar există și alte mecanisme de geofencing. De exemplu, CBDC-ul poate fi programat să nu funcționeze în afara districtului dvs., iar mașina inteligentă poate fi programată să nu mai funcționeze după ce depășește un anumit perimetru. Jabbi trece în revistă și avântul către orașele inteligente, care vor:

- Limita mobilitatea și elimina deținerea unei mașini
- Controla prin supravegherea folosită ca armă
- Raționaliza consumul de apă, electricitate și gaz
- Îți vor supraveghea discursul
- Îți vor urmări acțiunile și locația 24/7

Jabbi citează o formulă creată de guru-ul filosofic al WEF, Yuval Noah Harrari, pentru a descrie capacitatea tot mai mare a tehnocraților de a pirata oamenii: B x C x D = AHH. B reprezintă cunoștințe biologice, C este puterea de calcul, D înseamnă date, iar AHH este nivelul capacității de a pirata o ființă umană. După cum a menționat Jabbi, capacitatea de a pirata oameni depinde de alimentarea IA cu un flux constant de date.

Este un „sistem bestie" în sensul că IA este fiara și trebuie hrănită. Hrana sa sunt datele, adunate printr-o serie largă de canale de date, cum sunt camere video, dispozitive de înregistrare, de recunoaștere facială, GPS și senzori de tot felul care alcătuiesc Internetul Corpurilor. IA este un element absolut crucial pentru succesul închisorii digitale. Fără el, nu poate funcționa. Atunci, soluția este să înfometăm fiara prin a nu-i mai da acces la datele noastre. „Nicio legislație nu poate opri acest lucru. Acest lucru trebuie făcut de oameni." Pe scurt, trebuie să refuzăm să folosim tehnologiile care ne colectează datele.

Nu le vom putea evita pe toate. Stâlpii de lumină inteligenți și camerele de supraveghere, de exemplu, nu pot fi evitate decât dacă eviți anumite zone, care ar putea include propria ta stradă. Dar există multe altele pe care le putem evita, cum sunt ceasurile inteligente, aparatele de fitness de urmărire, termostatele inteligente, televizoarele inteligente, asistenți IA și camere de supraveghere Ring, pentru a menționa doar câteva.

De asemenea, putem lupta, la nivel local, pentru a împiedica extinderea camerelor de recunoaștere facială și a 5G și putem refuza viitorul pașaport pentru vaccinare și alunecarea în realitatea virtuală. După cum a menționat Jabbi, o modalitate prin care oamenii sunt conduși pe ascuns în închisoarea digitală este reprezentată de folosirea aplicațiilor care oferă confort, cum sunt aplicațiile care vă permit să comandați mâncare sau transport.

În cele din urmă, vor elimina treptat aplicațiile de pe telefon și le vor transfera pe dispozitivele de realitate virtuală, astfel încât să trebuiască să vă aflați în lumea virtuală pentru a le utiliza. Este important să înțelegeți de ce se dorește acest lucru. Ca să ne forțeze să ne integrăm mai puternic în sistemul penitenciar digital, care include clone digitale și te îndeamnă să îți trăiești într-o realitate virtuală o mare parte din viața ta.

În prezent, China este zguduită de proteste masive împotriva politicii Zero-COVID, care este folosită pentru a întemnița zeci de milioane de oameni în casele lor timp de săptămâni la rând. Ai crede că o companie americană precum Apple ar susține valori americane precum libertatea, dar nu este așa. Fiindcă lucrează cu guvernul chinez pentru a înăbuși disidența.

După cum a raportat Bloomberg, pe 9 noiembrie 2022, Apple își limitează instrumentul de distribuire a fișierelor pe iPhone, limitând AirDrops la 10 minute. Caracteristica wireless de distribuire a fișierelor a fost folosită pentru a distribui imagini și videoclipuri de la proteste, ceea ce ar fi încurajat mai mulți oameni să se alăture. Potrivit Bloomberg, deși modificarea a fost făcută doar pentru telefoanele vândute în China, Apple susține că intenționează să implementeze aceeași limitare la nivel global. De ce? Prevăd ei proteste antiguvernamentale în altă parte?

Un utilizator de Twitter, Songpinganq, a distribuit un video care arată că lucrători iPhone aflați în confruntări cu poliția din cauza politicii Zero-COVID a țării. Drept răspuns, se presupune că guvernul chinez a schimbat de la distanță toate pașapoartele COVID ale protestatarilor, fiind marcate cu „roșu", ceea ce îi împiedică să intre în spațiile publice.

De exemplu, dacă încearcă să intre într-o clădire, inclusiv în ansambluri rezidențiale, se va declanșa o alarmă și vor fi reținuți și escortați către o tabără de carantină pentru care, apropo, trebuie să plătească. Iată cât de ușor este pentru guvern să elimine persoanele indezirabile din societate odată ce acest tip de sistem de control este în vigoare.

Vestea bună este că oamenii din întreaga lume încep să realizeze ce se întâmplă. După cum a explicat filosoful juridic Eva Vlaardingerbroek, motivul pentru care există acum proteste în masă în întreaga Europă este pentru că își dau seama că sistemul de pașapoarte de vaccinare COVID lansat în Europa este un sistem de control care nu are o dată de expirare. Își dau seama că este menit să fie permanent și că va fi extins.

Într-un alt video, un tânăr chinez descrie modul în care funcționează ID-ul digital, CBDC-urile și sistemul de credit social în China. Până în 2017, aveau deja tehnologia pentru a deduce automat amenzile din contul unei persoane pentru infracțiuni precum traversare prin locuri nepermise, iar rețeaua de control devine din ce în ce mai mare și mai sofisticată.

Asta ne dorim în Occident? Vrem asta pentru copiii și nepoții noștri? Dacă nu, trebuie să participăm la mișcarea împotriva [instaurării închisorii globale] și trebuie să începem cu a face schimbări în propria viață pentru a înfometa fiara și a nu-i mai permite accesul la datele personale și prin a ne educa familia și prietenii cu privire la această necesitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE